Οριστικό άκυρο στη live-action σειρά των Powerpuff Girls από το CW

Βάζει τέλος στα δυνατά κορίτσια με τις σούπερ δυνάμεις
19 Μαΐου 2023 08:59
Οριστικό άκυρο στη live-action σειρά των Powerpuff Girls από το CW

"Ζάχαρη, μπαχαρικά και πολλά γλυκά", το intro της σειράς κινουμένων σχεδίων Powerpuff Girls έρχεται στο μυαλό όλων όσων έζησαν την εποχή τους όταν έπαιζαν στο Star. Τα τελευταία χρόνια όμως αναπτυσσόταν και μια live-action σειρά με τίτλο "Powerpuff" στο The CW, η οποία είχε περάσει από χίλια κύματα τόσο πριν όσο και εν μέσω της πανδημίας. 

Το The CW ανακοίνωσε, μέσω του TV Line, ότι βάζει τέλος στην παραγωγή της σειράς Powerpuff Girls, κλείνοντας παράλληλα και κάθε προσπάθεια να ανασυρθεί από το κουφάρι της η σειρά. Και αυτό διότι είχε γυριστεί ο πιλότος πίσω στο 2021 με πρωταγωνιστές τις Chloe Bennet, Dove Cameron και Yana Perrault στους τρεις βασικούς ρόλους των Blossom, Bubbles και Buttercup. Μάλιστα, η Bennet είχε αποχωρήσει πριν από καιρό από τη σειρά όταν έγινε γνωστό ότι το The CW δεν παράγγειλε μια ολόκληρη σεζόν ακόμη κι όταν είδε τον πιλότο. 

"Κάποιες φορές τα πράγματα αποτυγχάνουν και αυτό ήταν μια αποτυχία. Όσον αφορά το ύφος του ίσως να παραήταν campy. Δεν φαινόταν τόσο γειωμένο στην πραγματικότητα όσο θα έπρεπε αλλά και πάλι μαθαίνεις από αυτά όταν τα δοκιμάζεις και στην προκειμένη, είπαμε "ας κάνουμε ένα βήμα πίσω και ας το επανασχεδιάσουμε" είχε πει ο πρόεδρος του The CW, Mike Pedowitz τον Μάιο του 2021. 

Παράλληλα το The CW έριξε άκυρο και σε άλλες σειρές που είχε υπό ανάπτυξη όπως το Justice U (spinoff του Arrowverse), το Zorro (με γυναίκα πρωταγωνίστρια), και το Jake Chang (μια σειρά των Archie Comics αλά Riverdale)