Manifest 4η Σεζόν: Έρχονται τα τελευταία συναρπαστικά επεισόδια – Δείτε το trailer

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το μεγάλο φινάλε
18 Μαΐου 2023 22:35
Manifest 4η Σεζόν: Έρχονται τα τελευταία συναρπαστικά επεισόδια – Δείτε το trailer

Το Netflix κυκλοφόρησε το επίσημο trailer για τα τελευταία επεισόδια της 4ης σεζόν του Manifest. Ο 4ος κύκλος έκανε πρεμιέρα τον Νοέμβριο του 2022 και πολύ σύντομα πρόκειται να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί η επιτυχημένη σειρά της υπηρεσίας.

Όπως έγινε γνωστό, θα δείτε δέκα ακόμη συναρπαστικά επεισόδια -όπως λέει το Netflix, τα οποία θα καταφθάσουν στις 2 Ιουνίου. “Το κάλεσμα του τέλους. Τα συναρπαστικά τελευταία επεισόδια του "Manifest" προσγειώνονται στις 2 Ιουνίου, μόνο στο Netflix.” Αυτά γράφει η επίσημη λεζάντα του trailer, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω.

 

Η επίσημη σύνοψη για τα τελευταία επεισόδια λέει τα εξής:

Καθώς πλησιάζει η Ημερομηνία Θανάτου, οι επιβάτες της πτήσης 828 αγωνίζονται να εκπληρώσουν τα Καλέσματά τους και να αποτρέψουν το τρομακτικό μέλλον που τους περιμένει.

Το Manifest είναι ένα υπερφυσικό δράμα με πρωταγωνιστές τους Josh Dallas, Melissa Roxburgh, J.R. Ramirez, Luna Blaise, Jack Messina, Parveen Kaur και Matt Lon. Στη σειρά είδαμε τους επιβάτες και το πλήρωμα της πτήσης 828 του Montego Air, οι οποίοι επιστρέφουν από μια φαινομενικά κανονική πτήση από την Τζαμάικα στη Νέα Υόρκη και διαπιστώνουν ότι έχουν περάσει πέντε χρόνια και όλοι οι επιβαίνοντες θεωρούνται νεκροί.

Για την ιστορία, το Netflix αγόρασε τα δικαιώματα του Manifest από το NBC, το οποίο είχε κοπεί μετά την 3η σεζόν του, ύστερα από τις μέτριες κριτικές που είχε λάβει. Η streaming υπηρεσία, έκλεισε μια μεγάλη συμφωνία με την Warner Bros. Television, έτσι ώστε να φέρει στην πλατφόρμα την 4η και τελευταία σεζόν.

Τα τελευταία επεισόδια του Manifest έρχονται στο Netflix στις 2 Ιουνίου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer παρακάτω.