Το S.W.A.T. του CBS βρήκε το νέο του σπίτι

Τεράστιο deal ανάμεσα σε Netflix και Sony Pictures TV
17 Μαΐου 2023 01:04
Το S.W.A.T. του CBS βρήκε το νέο του σπίτι

Πρόσφατα σάς ενημερώσαμε ότι το CBS ακύρωσε την τηλεοπτική σειρά S.W.A.T. ενώ λίγα εικοσιτετράωρα αργότερα το μετάνιωσε. Το αμερικανικό κανάλι δήλωσε ότι τελικά θα έρθει η 7η και τελευταία σεζόν του σόου. Ωστόσο, μόλις βρήκε ένα νέο σπίτι και θα προβάλλεται αλλού.

Το «αλλού» είναι το Netflix, καθώς όπως μεταφέρει το Deadline, η streaming πλατφόρμα έκλεισε μια συμφωνία με την Sony Pictures TV για να φέρει τις πρώτες πέντε σεζόν στην υπηρεσία, ενώ αργότερα θα ακολουθήσει και ο 6ος κύκλος. Λογικά μέσα σε αυτή την συμφωνία θα είναι και η 7η σεζόν που θα προβληθεί την τηλεοπτική σεζόν 2023-2024.

Οι πληροφορίες λένε πως ο τελευταίος κύκλος θα περιλαμβάνει 13 επεισόδια. Στη σειρά πρωταγωνιστεί ο Shemar Moore, ενώ συμμετέχουν και οι Rochelle Aytes, Jay Harrington, Kenny Johnson, David Lim, Alex Russell και Lina Esco.

Η πρόεδρος του CBS, Amy Reisenbach, δήλωσε πρόσφατα για την ανανέωση της σειράς τα εξής:

Ακούσαμε τους τηλεθεατές μας και το πάθος τους για το S.W.A.T. και καταλήξαμε σε συμφωνία για την ανανέωσή του για μια τελευταία σεζόν 13 επεισοδίων που θα προβληθεί το τηλεοπτικό έτος 2023-2024.

Άκυρο τελικά στην διακοπή της σειράς S.W.A.T. - Άλλαξε γνώμη το κανάλι

Το S.W.A.T. έκανε πρεμιέρα στις 2 Νοεμβρίου του 2017 και γνώρισε μεγάλη επιτυχία ειδικά στην Αμερική. Ο 6ος και τελευταίος κύκλος έκανε πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2022, ενώ δημιουργοί του σόου είναι οι Shawn Ryan και Aaron Rahsaan Thomas.

Το S.W.A.T. παίζει μέσα από το Paramount+ στην Αμερική. Οι πέντε πρώτες σεζόν θα γίνουν διαθέσιμες στο Netflix μέσα στον Μάιο, οπότε κατά πάσα πιθανότητα θα έρθει και στην Ελλάδα αν και δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς.