Marvel Studios: Σταμάτησαν τα γυρίσματα μιας ακόμη σειράς του MCU για το Disney Plus

Την ώρα που και το Daredevil: Born Again πάτησε φρένο
16 Μαΐου 2023 15:42
Marvel Studios: Σταμάτησαν τα γυρίσματα μιας ακόμη σειράς του MCU για το Disney Plus

Ακόμη μια σειρά του MCU για το Disney Plus αποτελεί θύμα της μαζικής απεργιακής κινητοποίησης του WGA και των σεναριογράφων του Χόλιγουντ, που ξεκίνησε από τις 2 Μαίου και έχει παραλύσει δεκάδες σειρές και τηλεοπτικές εκπομπές. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Below the Line, η Disney αναγκάζεται να σταματήσει για μία εβδομάδα τα γυρίσματα της σειράς Wonder Man του Disney Plus, τα οποία λαμβάνουν χώρα στο Λος Άντζελες. 

Η πρώτη σειρά της Marvel Studios που σταμάτησε ήταν το Daredevil: Born Again, το οποίο είναι άγνωστο το πότε θα συνεχιστούν τα γυρίσματά της στη Νέα Υόρκη. Λέγεται ότι κι άλλες παραγωγές της Marvel Studios που γυρίζονται αυτόν τον καιρό όπως τα Agatha: Coven of Chaos, Captain America: New World Order, Blade και Thunderbolts, θα επηρεαστούν από την απεργία των σεναριογράφων.

Σειρές όπως τα Stranger Things 5, A Knight of the Seven Kingdoms (Game of Thrones), Cobra Kai Season 6 και Yellowjackets Season 3 σταμάτησαν επίσης τη διαδικασία παραγωγής και γυρισμάτων λόγω της απεργίας των σεναριογράφων του Χόλιγουντ. 

Τον ομώνυμο ήρωα στη σειρά του Wonder Man θα παίξει ο Yahya Abdul-Mateen II, με τον Ben Kingsley ξανά ως Trevor Slattery, ενώ και ο Bob Odenkirk του Better Call Saul φημολογείται ότι θα έχει κάποιον ρόλο. Την παραγωγή, σκηνοθεσία και δημιουργία της έχει αναλάβει ο Destin Daniel Cretton του Shang-Chi

Ποιος είναι ο Wonder Man; 

Το Wonder Man θα εστιάζει στον χαρακτήρα του Simon Williams που πλέον γνωρίζουμε ότι θα τον υποδυθεί ο Yahya Abdul-Mateen II

Ο Wonder Man είναι ένας από τους παλαιότερους χαρακτήρες της Marvel, που πρωτοεμφανίστηκε το 1964 στις σελίδες του Avengers No. 9. Αρχικά ήταν κακός και εμφανιζόταν μόνο σποραδικά στην πρώιμη εποχή της Marvel, αλλά επαναπροσδιορίστηκε ως ήρωας (και Avenger) στα τέλη της δεκαετίας του 1970

Στα comics είναι γιος ενός βιομήχανου του οποίου η εταιρία βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης εξαιτίας του ανταγωνισμού με την Stark Industries του Tony Stark. Ο Williams δέχεται μια προσφορά του σατανικού Baron Zemo που του δίνει τις σούπερ ικανότητές του, όπως δύναμη και αντοχή, αλλά μετά από πολλές μάχες ενάντια στους Avengers, τελικά επιστρατεύεται στην ομάδα τους.