Θα δούμε Zelda ταινία ή σειρά; Ο παραγωγός των παιχνιδιών απαντάει

Υπάρχουν τελικά ελπίδες;
15 Μαΐου 2023 18:58
Θα δούμε Zelda ταινία ή σειρά; Ο παραγωγός των παιχνιδιών απαντάει

Το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom είναι μια τεράστια επιτυχία για τη Nintendo, αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές και σπάζοντας ρεκόρ πωλήσεων με το «καλημέρα». Το παιχνίδι, το οποίο αποτελεί συνέχεια του πολυβραβευμένου The Legend of Zelda: Breath of the Wild, διαθέτει έναν ανοιχτό κόσμο με ακόμη περισσότερες δυνατότητες, όπου οι παίκτες μπορούν να δημιουργήσουν δικά τους οχήματα, όπλα και άλλες κατασκευές, για να εξερευνήσουν και να πολεμήσουν.

Με την τεράστια επιτυχία του franchise να συνεχίζεται, λοιπόν, πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται αν η Nintendo σκοπεύει να φέρει το The Legend of Zelda και στη μεγάλη οθόνη με κάποια ταινία ή στις υπηρεσίες streaming με κάποια σειρά. Όπως φαίνεται, κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου απίθανο, αφού η ιδέα αρέσει στον παραγωγό της σειράς, Eiji Aonuma.

Ειδικότερα, σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο Polygon, ο Aonuma ρωτήθηκε αν ενδιαφέρεται να δημιουργήσει μια ταινία ή τηλεοπτική σειρά Zelda, ειδικά μετά την επιτυχία του The Super Mario Bros. Movie, το οποίο απέφερε πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια παγκοσμίως. Ο Aonuma απάντησε: "Πρέπει να πω ότι ενδιαφέρομαι. Σίγουρα. Αλλά το ότι ενδιαφέρομαι εγώ για κάτι, δεν αρκεί για να συμβούν κάποια πράγματα, δυστυχώς".

Ο Aonuma πρόσθεσε ότι δεν είναι ο ίδιος αυτός που θα μπορούσε να πάρει μια τέτοια απόφαση και ότι αυτό θα εξαρτιόταν από πολλούς παράγοντες. Πρότεινε επίσης ότι τα αιτήματα των fans θα μπορούσαν να επηρεάσουν την Nintendo, ώστε να δώσει το πράσινο φως για μια προσαρμογή του Zelda.

Ο Hidemaro Fujibayashi, director του Tears of the Kingdom, αντέδρασε με παρόμοιο τρόπο, τονίζοντας: "Ίσως η φωνή των fans να είναι αυτό που είναι σημαντικό εδώ".

Για την ιστορία, πρόσφατα και ο Shigeru Miyamoto είχε κάνει και αυτός ενθαρρυντικές δηλώσεις για περισσότερες Nintendo ταινίες και σειρές, μετά την τεράστια επιτυχία του Super Mario Bros. Movie της Illumination. Περισσότερα σχετικά με αυτό μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.