Eurovision 2023 - Hannah Waddingham: Ποια είναι η παρουσιάστρια που έκλεψε την παράσταση

Ορίστε που την έχετε ξαναδεί
14 Μαΐου 2023 20:44
Eurovision 2023 - Hannah Waddingham: Ποια είναι η παρουσιάστρια που έκλεψε την παράσταση

Τόσο κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το πέρας της Eurovision 2023 δε σχολιάστηκαν μόνο τα φαβορί που απέτυχαν, η ιστορική νίκη της Σουηδίας με το τραγούδι "Tattoo" της Loreen και το αναπάντεχο "4άρι" της Ελλάδας στην Κύπρο. Την παράσταση έκλεψε η εκθαμβωτική ξανθιά παρουσιάστρια της βραδιάς -μια από τις πολλές που συμμετείχαν στην παρουσίαση- και αναφερόμαστε στην ηθοποιό Hannah Waddingham

Αρκετοί ήξεραν ήδη τη φυσιογνωμία της καθώς τα τελευταία χρόνια έχει παίξει σε πασίγνωστες σειρές αλλά για όσους δεν τη γνωρίζουν, σας υπενθυμίζουμε που την έχετε ξαναδεί. 

Ο πιο γνωστός ρόλος της τελευταία είναι στην πολυβρβαευμένη σειρά "Ted Lasso" του Apple TV+ όπου υποδύεται την Rebecca Welton, πρόεδρο της "AFC Richmond" της ομάδας που κοουτσάρει ο Jason Sudeikis. Χάρη στο ρόλο αυτόν η Waddingham έχει δύο υποψηφιότητες στα Emmy, έχοντας κερδίσει μία φορά το βραβείο Β' Γυναικείου ρόλου σε Κωμική σειρά. 

Θα πάμε πιο πίσω στο χρόνο, όμως, όταν συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από τη σειρά Game of Thrones. Εκεί υποδύθηκε την "Septa Unella", ένα ηγετικό μέλος της θρησκευτικής αίρεσης "Faith of the Seven" που έκανε κουμάντο στο King's Landing. Η σκηνή που ξεμπροστιάζει την Cersei Lannister για το ατόπημά της μπροστά σε ολόκληρη την πόλη, χτυπώντας το κουδούνι και φωνάζοντας "Shame" (σ.σ. ντροπή) είναι εμβληματική στην ιστορία της σειράς του HBO. 

Έκανε επίσης ένα πέρασμα από το Sex Education του Netflix όπου υποδύεται τη μία από τις μητέρες του Jackson. Τέλος, αναμένεται να τη δούμε στο Mission Impossible 7 με τίτλο "Dead Reckoning Part 1" αλλά και στην ταινία "The Fall Guy" με τον Ryan Gosling.