The Crowded Room: Γνωρίστε τη νέα σειρά του Apple TV+ με έναν διαφορετικό Tom Holland (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές του καλοκαιριού
10 Μαΐου 2023 17:23
The Crowded Room: Γνωρίστε τη νέα σειρά του Apple TV+ με έναν διαφορετικό Tom Holland (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Apple σάς ετοιμάζει μία ολοκαίνουργια σειρά που έχει πρωταγωνιστή τον Tom Holland και αναμένεται να παίξει στις αρχές του καλοκαιριού. Ο λόγος γίνεται για το The Crowded Room, ένα θρίλερ μυστηρίου που λαμβάνει χώρα στα τέλη των ‘70s στη Νέα Υόρκη και μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση μέσα από το επίσημο trailer που μόλις κυκλοφόρησε.

Η πλοκή της σειράς θα περιλαμβάνει διάφορες ιστορίες εμπνευσμένες από ανθρώπους που έχουν ξεπεράσει τους φόβους τους και καταφέρνουν να ζουν με τις ψυχικές ασθένειές τους.

Ποια είναι η υπόθεση του The Crowded Room; Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει δώσει η Apple στη δημοσιότητα, η σειρά ακολουθεί τον Danny Sullivan (Tom Holland), έναν άνδρα που συλλαμβάνεται μετά την εμπλοκή του σε πυροβολισμούς στη Νέα Υόρκη τη χρονολογία 1979. Πρόκειται όπως λέει η Apple για ένα συναρπαστικό θρίλερ που αφηγείται μια σειρά συνεντεύξεων με την περίεργη ανακρίτρια Rya Goodwin (Amanda Seyfried), όταν μπαίνει στη ζωή του Danny.

Η ιστορία ξετυλίγεται αποκαλύπτοντας στοιχεία του παρελθόντος του, με πολλά twists που θα του αλλάξουν τη ζωή μια για πάντα.

Παίζουν επίσης οι Will Chase, Thomas Sadoski, Zachary Golinger, Sam Vartholomeos, Laila Robins, Henrique Zaga, Henry Eikenberry, Levon Hawke, Thomas Parobek, Nuala Cleary, Emmy Rossum, Christopher Abbott και άλλοι.

Ο Tom Holland βρίσκεται και στην παραγωγή μαζί με τους Martin Salgo, Samara Levenstein, Melissa Gelernter και Alexandra Milchan. Το σόου θα αποτελείται από 10 επεισόδια, τα οποία έχουν σκηνοθετήσει οι Mona Fastvold, Kornél Mundruczó, Alan Taylor, ενώ το σενάριο είναι του Akiva Goldsman, αλλά βοήθησαν και οι Suzanne Heathcote και Gregory Lessans.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, ο Goldsman είναι γνωστός μέσα από τη δουλειά του στο A Beautiful Mind. Επίσης, η σειρά αντλεί έμπνευση από τις προσωπικές εμπειρίες του Goldman και τη βιογραφία του Daniel Keyes.

Το The Crowded Room θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Ιουνίου στο Apple TV+. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer παρακάτω.