Άκυρο τελικά στην διακοπή της σειράς S.W.A.T. - Άλλαξε γνώμη το κανάλι

Θα επιστρέψει για την 7η σεζόν η διάσημη αστυνομική σειρά
10 Μαΐου 2023 17:07
Άκυρο τελικά στην διακοπή της σειράς S.W.A.T. - Άλλαξε γνώμη το κανάλι

Η είδηση ότι η πασίγνωστη αστυνομική σειρά "S.W.A.T" θα τελειώσει με την 6η σεζόν ήρθε ξαφνικά και μόλις πριν από μερικά 24ωρα. Ωστόσο, μάλλον το CBS δεν λογάριασε την ανταπόκριση του κόσμου στην διακοπή του SWAT και φάνηκε ότι βιάστηκε να το ξεγράψει από το πρόγραμμά του. 

Και αυτό διότι το Deadline μεταδίδει ότι τελικά το CBS με την Sony Pictures Television τα βρήκαν και τελικά θα συνεχίσουν το S.W.A.T για μια 7η και τελευταία σεζόν. Στην αλλαγή της απόφασης του δικτύου συνέβαλλε το γεγονός πως στο άκουσμα της διακοπής της σειράς, οι συζητήσεις και ο ντόρος στα social media κινούνταν προς τη σωστή κατεύθυνση. 

Οι πληροφορίες λένε πως κλείδωσε να περιλαμβάνει 13 επεισόδια η 7η και τελευταία σεζόν με πρωταγωνιστή τον Shemar Moore, η οποία θα προβληθεί την τηλεοπτική σεζόν 2023-24. Μαζί του στο cast συμμετέχουν οι: Rochelle AytesJay Harrington, Kenny Johnson, David Lim, Alex Russell και Lina Esco

Η πρόεδρος του CBS, Amy Reisenbach, δήλωσε για την απόφαση του καναλιού: "Ακούσαμε τους τηλεθεατές μας και το πάθος τους για το S.W.A.T. και καταλήξαμε σε συμφωνία για την ανανέωσή του για μια τελευταία σεζόν 13 επεισοδίων που θα προβληθεί το τηλεοπτικό έτος 2023-2024. Το S.W.A.T. προβλήθηκε για έξι σεζόν στο CBS και απέκτησε φανατικούς οπαδούς. Είμαστε ευτυχείς που βρήκαμε έναν τρόπο να το επαναφέρουμε και να δώσουμε ένα τέλος στις ιστορίες και τους χαρακτήρες της σειράς, το οποίο αξίζουν οι θεατές. Για άλλη μια φορά, εκτιμούμε το ταλέντο και τις προσπάθειες των ηθοποιών, των σεναριογράφων, των παραγωγών και του συνεργείου και όλων όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία του S.W.A.T. Ανυπομονούμε για την επιστροφή του την επόμενη σεζόν".

Παράλληλα όμως το CBS ακύρωσε άλλες δύο σειρές που δε τη γλίτωσαν και είναι τα "True Lies" και "East New York". 

Το S.W.A.T. έκανε πρεμιέρα στις 2 Νοεμβρίου του 2017 και γνώρισε μεγάλη επιτυχία ειδικά στην Αμερική. Ο 6ος και τελευταίος κύκλος έκανε πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2022, ενώ δημιουργοί του σόου είναι οι Shawn Ryan και Aaron Rahsaan Thomas.

Tags: