Marvel: Σταμάτησαν τα γυρίσματα μιας πολυαναμενόμενης σειράς του MCU

Ακόμη μια σειρά που λυγίζει μπροστά στις απεργιακές κινητοποιήσεις των σεναριογράφων
09 Μαΐου 2023 19:19
Marvel: Σταμάτησαν τα γυρίσματα μιας πολυαναμενόμενης σειράς του MCU

Ακόμη μια μεγάλη και πολυαναμενόμενη σειρά σταμάτησε τα γυρίσματά της λόγω της μαζικής απεργιακής κινητοποιήσης του WGA. Ο λόγος για το Daredevil: Born Again, που αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα projects του Phase 5 του MCU και φυσικά για το Disney Plus

Σύμφωνα με πληροφορίες του Deadline τα γυρίσματα σταμάτησαν στις 8 Μαΐου στο Long Island της Νέας Υόρκης λόγω της απεργίας του WGA και των μελών της. Μάλιστα έγινε και απεργιακή διαδήλωση κοντά στο μέρος των γυρισμάτων. Στην κινητοποίηση συμμετείχε και ο showrunner της reboot σειράς του Daredevil, Warren Leight, θέλοντας να δείξει την υποστήριξή του. 

Ωστόσο, η απεργία δεν θα κρατήσει επ'αόριστον και έως ότου βρεθεί λύση όπως γίνεται με τις σειρές των Stranger Things 5, A Knight of the Seven Kingdoms (Game of Thrones), Cobra Kai Season 6 και Yellowjackets Season 3 μεταξύ άλλων. Οι πληροφορίες λένε ότι κράτησε μόλις μια μέρα και τα γυρίσματα συνεχίστηκαν σήμερα 9 Μαίου κανονικά. 

Εάν μετέπειτα πρόκειται να κάνουν κι άλλες στάσεις και να επηρεαστεί περαιτέρω το Daredevil: Born Again δεν είναι κάτι που το γνωρίζουμε ακόμη. Η WGA παλεύει αυτόν τον καιρό απέναντι στα μεγάλα στούντιο του Χόλιγουντ για να εξασφαλίσει καλύτερους μισθούς εν μέσω της ανόδου των streaming υπηρεσίας, που έφερε πολλές ανισότητες σε αυτό το κομμάτι, αλλά και να ρυθμίσει τη νομοθεσία γύρω από τη χρήση της ΑΙ στον χώρο. 

Ο Charlie Cox επιστρέφει φυσικά ως Matt Murdock/Daredevil -έχοντας ήδη εμφανιστεί στα Spider-Man No Way Home και She-Hulk: Attorney At Law- μαζί με τον Vincent D'Onofrio στο ρόλο του Kingpin/ Wilson Fisk και του Jon Bernthal ως Punisher/Frank Castle. Στο cast της σειράς όμως λέγεται ότι έχουν προστεθεί οι: Michael Gandolfini (Many Saints of Newark), Margarita Levieva, Sandrine Holt και Nikki M. James.

Έγινε γνωστό ότι οι Matt Corman και Chris Ord βρίσκονται στα ηνία της σειράς ως σεναριογράφοι και εκτελεστικοί παραγωγοί. Η σειρά θα σημειώσει και ρεκόρ διάρκειας για σόου της Marvel Studios στο Disney+ αφού θα είναι το πρώτο που θα αποτελείται από 18 επεισόδια

Τo Daredevil: Born Again αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2024 μέσα από το Disney Plus.