Ακόμη μία γνωστή σειρά “κόβεται” πριν την ώρα της

Η 6η σεζόν του S.W.A.T. θα είναι και η τελευταία
06 Μαΐου 2023 16:39
Ακόμη μία γνωστή σειρά “κόβεται” πριν την ώρα της

Ακόμη μία γνωστή και αρκετά επιτυχημένη σειρά “κόβεται” πριν την ώρα της. Πιο συγκεκριμένα, μόλις αποκαλύφθηκε ότι το CBS δεν ανανέωσε το S.W.A.T. για 7η σεζόν και αυτό σημαίνει ότι θα σας αποχαιρετήσει μια για πάντα με τον 6ο κύκλο του.

Τα νέα φέρνει στα φώτα της δημοσιότητας το Deadline, το οποίο αναφέρει ότι με τον 6ο κύκλο του S.W.A.T. θα δείτε το φινάλε, παρόλο που δεν προοριζόταν να ολοκληρωθεί τόσο σύντομα.

Στο S.W.A.T. πρωταγωνιστεί ο Shemar Moore ως Daniel Hondo Harrelson, ο οποίος μαζί με την ομάδα του βρίσκονται στους δρόμους του Λος Άντζελες. Στο cast της σειράς συναντάμε και τους Rochelle Aytes, Jay Harrington ως David “Deacon” Kay, Kenny Johnson ως Dominique Luca, David Lim ως Victor Tan και Alex Russell ως Jim Street.

Το φινάλε θα καταφθάσει στις 19 Μαΐου, με τον τίτλο του επεισοδίου να ονομάζεται "Legacy". Σύμφωνα με την περίληψή του, η ομάδα συνεργάζεται με την DEA και τον Mack Boyle (Timothy Hutton), για να σταματήσει ένα αδίστακτο αφεντικό καρτέλ που πολεμάει στην δρόμους του Λος Άντζελες καθώς εκδικείται εκείνους που σκότωσαν τον γιο του.

Το S.W.A.T. έκανε πρεμιέρα στις 2 Νοεμβρίου του 2017 και γνώρισε μεγάλη επιτυχία ειδικά στην Αμερική. Ο 6ος και τελευταίος κύκλος ήρθε τον Οκτώβριο του 2022, ενώ δημιουργοί του είναι οι Shawn Ryan και Aaron Rahsaan Thomas.

Χωρίς να έχουν αποκαλυφθεί πολλές πληροφορίες, ακούγεται ότι το CBS και η Sony Pictures Television δεν μπόρεσαν να καταλήξουν σε μια νέα συμφωνία. Η Sony Pictures Television βρισκόταν στην παραγωγή του S.W.A.T.

Tags: