Outlander Σεζόν 7: Δείτε ένα ακόμη βίντεο λίγο πριν την πρεμιέρα

Κυκλοφόρησε το νέο Featurette
05 Μαΐου 2023 21:35
Outlander Σεζόν 7: Δείτε ένα ακόμη βίντεο λίγο πριν την πρεμιέρα

Το STARZ έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα ακόμη βίντεο από την 7η σεζόν της επιτυχημένης σειράς Outlander, η οποία θα επιστρέψει και πάλι στις οθόνες σας αυτόν τον Ιούνιο. Ωστόσο, όπως συμβαίνει με πολλά σόου τα τελευταία χρόνια, ο νέος κύκλος θα χωριστεί σε δύο μέρη.

Όχι, δεν πρόκειται για κάποιο νέο trailer, αλλά για ένα “Featurette”, στο οποίο οι πρωταγωνιστές της σειράς μιλούν για τη νέα σεζόν. Συγκεκριμένα, σε αυτό το βίντεο βλέπουμε τα νέα μέλη Charles Vandervaart (William Ransom), Izzy Meikle-Small (Rachel Hunter) και Joey Phillips (Denzell Hunter), να λένε τα καλύτερα λόγια που έγιναν μέλη της οικογένειας του Outlander.

Στον 7ο κύκλο του Outlander θα δείτε φυσικά και τους Caitriona Balfe, Sam Heughan, Izzy Meikle-Small, Joey Phillips, Sophie Skelton, Richard Rankin, John Bell, David Berry, Caitlin O’Ryan και Paul Gorman.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το Outlander θα ολοκληρωθεί με την 8η σεζόν του. Η Kathryn Busby, η οποία είναι President, Original Programming του STARZ δήλωσε πρόσφατα τα εξής:

Για σχεδόν μία δεκαετία, το Outlander έχει κερδίσει τις καρδιές του κοινού σε όλο τον κόσμο και είμαστε στην ευχάριστη θέση να δώσουμε ένα σωστό τέλος στην επική ιστορία αγάπης της Claire και του Jamie.

Το 1ο μέρος της 7η σεζόν του Outlander θα παίξει στο Starz στις 16 Ιουνίου, ενώ το 2ο μέρος θα πρέπει να το περιμένετε μέσα στο 2024. Η 7η σεζόν θα αποτελείται από 16 επεισόδια.

Παρακολουθήστε το νέο βίντεο παρακάτω.