Οριστικό φινάλε βάζει το Yellowstone μετά την αποχώρηση Κέβιν Κόστνερ - Πότε τελειώνει;

Την ίδια ώρα ήδη ετοιμάζεται η sequel σειρά του Yellowstone
05 Μαΐου 2023 19:38
Οριστικό φινάλε βάζει το Yellowstone μετά την αποχώρηση Κέβιν Κόστνερ - Πότε τελειώνει;

Τέλος εποχής για το πιο θρυλικό και αγαπημένο από τους τηλεθεατές ράντσο της τηλεόρασης. Η Paramount βάζει οριστικά τέλος στη σειρά Yellowstone μετά και την ανακοίνωση της αποχώρησης του Kevin Costner ως John Dutton, ο οποίος υποδύεται τον πρωταγωνιστή της σειράς. Τελευταία ο Costner είχε έρθει σε αντιπαράθεση με την παραγωγή και τον δημιουργό του σόου, Taylor Sheridan, για το πρόγραμμα των γυρισμάτων του, κάτι που οδήγησε τελικά σε ολική ρήξη. 

Το Β' μέρος της 5ης σεζόν και ακολούθως τα νέα επεισόδια του Yellowstone έγινε γνωστό ότι θα είναι και τα τελευταία, καθώς θα προβληθούν τελικά τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Μαζί με την ανακοίνωση αυτή, η Paramount επισημοποίησε αυτό που ακουγόταν εδώ και καιρό: ετοιμάζεται παράλληλα η sequel σειρά του Yellowstone. Μπορεί προς το παρόν η Paramount να παραμένει σιωπηλή ως προς το casting αλλά οι πληροφορίες δεξιά κι αριστερά λένε ότι θα πρωταγωνιστεί ο βραβευμένος με Όσκαρ, Μάθιου Μακόναχι (Matthew McConaughey). 

Οι πληροφορίες του THR αναφέρουν ότι η sequel σειρά του Yellowstone θα είναι έτοιμη και θα κάνει πρεμιέρα στο Paramount Network τον Δεκέμβριο του 2023 και έπειτα στο Paramount+. Φυσικά τη σειρά θα υπογράφει ο Taylor Sheridan, του οποίου την σφραγίδα φέρνουν όλες οι σειρές του σύμπαντος του Yellowstone, αλλά και κάποιες άλλες εκτός αυτού, όπως τα Tulsa King και Mayor of Kingstown

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Α' Μέρος της 5ης σεζόν κατέγραψε αριθμούς τηλεθέασης ρεκόρ που καμία άλλη σειρά στην καλωδιακή τηλεόραση δεν κατέγραψε εν έτει 2023, όπως σημειώνουν τα αμερικάνικα μέσα. Η πρεμιέρα του 5ου κύκλου είχε καταγράψει συνολικά πάνω από 17 εκατομμύρια τηλεθεατές. 

 

Η ερμηνεία του Κόστνερ ως Τζον Ντάτον έχει επαινεθεί ως ένας από τους καλύτερους ρόλους του τα τελευταία χρόνια, γεγονός που του χάρισε μια υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα το 2020. Η σειρά διαθέτει επίσης ένα εξαιρετικό καστ με τους Cole Hauser, Kelly Reilly, Luke Grimes, Wes Bentley, Kelsey Asbille, Brecken Merrill, Jefferson White, Gil Birmingham και άλλους.

Το σύμπαν σειρών του Sheridan αναμένει να επεκταθεί με δύο ακόμη μίνι σειρές spinoffs που θα δείχνουν το πιο διάσημο ράντσο των ΗΠΑ στις δεκαετίες του '40 και του '60, πέραν του μοντέρνου sequel "6666" και του "1883: The Bass Reeves Story". Το 1883 ολοκληρώθηκε πέρυσι και το 1923 με τους Helen Mirren και Harrison Ford έκανε πρεμιέρα τον περασμένο Δεκέμβριο και θα τελειώσει με τη 2η σεζόν του.