The Walking Dead: Dead City – Κυκλοφόρησε το trailer από το spin-off των Negan και Maggie

Η Maggie θα κάνει τα πάντα για να προστατεύσει τον γιο της
04 Μαΐου 2023 21:18
The Walking Dead: Dead City – Κυκλοφόρησε το trailer από το spin-off των Negan και Maggie

Το AMC ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του The Walking Dead: Dead City, του νέου spin-off σόου που θα μεγαλώσει το σύμπαν με μια νέα και διαφορετική ιστορία. Για να το προωθήσει, λοιπόν, το αμερικανικό δίκτυο έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα ολοκαίνουργιο teaser βίντεο που επικεντρώνεται για άλλη μια φορά στην Maggie και στον Negan.

Οι χαρακτήρες των Jeffrey Dean Morgan και Lauren Cohan βρίσκονται πλέον στη Νέα Υόρκη που είναι γεμάτη με zombies, με την Maggie να έχει ως στόχο να προστατεύσει τον γιο της. Για να το κάνει αυτό, θα περάσει από πολλές δυσκολίες. Να σας υπενθυμίσουμε ότι το Dead City θα αποτελείται από 6 επεισόδια και όχι από περισσότερα, όπως έχει συνηθίσει το franchise τους fans του.

Το Dead City: "Οραματίζεται τους δημοφιλείς χαρακτήρες Maggie και Negan να ταξιδεύουν σε ένα μετα-αποκαλυπτικό Μανχάταν που έχει αποκοπεί από την ηπειρωτική χώρα. Η ρημαγμένη πόλη είναι γεμάτη με νεκρούς και κατοίκους που έχουν κάνει τη Νέα Υόρκη τον δικό τους κόσμο γεμάτο αναρχία, κίνδυνο, ομορφιά και τρόμο".

Η ιστορία θα λαμβάνει χώρα δύο χρόνια μετά το μεγάλο φινάλε της κεντρικής σειράς, με τους δύο χαρακτήρες να έχουν μια πολύ περίεργη σχέση. Επιπροσθέτως, ο Scott M. Gimple των “TWD” είχε δηλώσει παλιότερα ότι αυτή η σειρά θα έχει τους πιο αηδιαστικούς και πιο τέλειους walkers που έχετε δει ποτέ.

Το cast του The Walking Dead έσμιξε και πάλι μετά από καιρό για έναν συγκεκριμένο λόγο. Δείτε τη φωτογραφία τους πατώντας εδώ.

Το Dead City θα ξεκινήσει να προβάλλεται από το AMC στις 18 Ιουνίου. Δείτε το νέο teaser παρακάτω.