Yellowstone: Χωρίς τον Kevin Costner θα συνεχίσει η διάσημη σειρά του Taylor Sheridan

Ο αρχηγός των Dutton και του φημισμένου ράντσου αποχωρεί από τη σειρά του Taylor Sheridan
04 Μαΐου 2023 16:34
Yellowstone: Χωρίς τον Kevin Costner θα συνεχίσει η διάσημη σειρά του Taylor Sheridan

Ο Κέβιν Κόστνερ (Kevin Costner) αποχωρεί τελικά από τη διάσημη σειρά Yellowstone, εν μέσω φημών πως είχε προκληθεί ένταση με την παραγωγή αλλά και τον δημιουργό, Taylor Sheridan για λόγους που αφορούσαν τις υποχρεώσεις του σταρ για τα γυρίσματα της σειράς.

Δυστυχώς, οι θιασώτες του διάσημου ράντσου του Yellowstone θα πρέπει να αρχίσουν να συνηθίσουν στην ιδέα πως η σειρά θα συνεχίσει χωρίς τον πατριάρχη της, John Dutton, καθώς ο Costner θα αποχωρήσει μετά την 5η σεζόν της σειράς της Paramount. Σύμφωνα με το Entertainment Tonight, πηγές προσκείμενες στην παραγωγή αποκάλυψαν ότι ο Costner δεν θα επιστρέψει για την 6η σεζόν της σειράς, κάτι που όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, επισήμως, από το τηλεοπτικό δίκτυο της Paramount.

Το Deadline ανέφερε τον Φεβρουάριο του 2023 ότι η Paramount Network αποφάσισε να δώσει τέλος στο Yellowstone και να δημιουργήσει ένα νέο spinoff show χωρίς τον Costner λόγω προβλημάτων στα γυρίσματα και στον προγραμματισμό. Σε αυτό το spinoff και ταυτόχρονα sequel του Yellowstone λέγεται ότι θα παίζει ο βραβευμένος με Όσκαρ, Μάθιου Μακόναχι (Matthew McConaughey). 

Η πέμπτη σεζόν του Yellowstone υποτίθεται ότι θα γυριζόταν σε δύο μέρη, αλλά δεν υπάρχει ενημέρωση για το πότε το καστ και το συνεργείο θα επιστρέψουν στη Μοντάνα για να γυρίσουν το υπόλοιπο της σεζόν, η οποία αναμένεται να προβληθεί στα τέλη του 2023. Το πρώτο μισό της 5ης σεζόν τελείωσε με ένα cliffhanger που άφησε τους θαυμαστές να αναρωτιούνται για την τύχη αρκετών χαρακτήρων, συμπεριλαμβανομένου του ίδιου του John Dutton.

Η αποχώρηση του Κόστνερ έρχεται επίσης μία ημέρα αφότου αποκαλύφθηκε ότι η σύζυγός του Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου μετά από 18 χρόνια γάμου.

Το Yellowstone, το οποίο ακολουθεί την οικογένεια Dutton καθώς αγωνίζεται να προστατέψει το ράντσο της από διάφορες απειλές, έχει γίνει μεγαθήριο ακροαματικότητας για το δίκτυο Paramount, προσελκύοντας εκατομμύρια θεατές και αποσπώντας την αναγνώριση των κριτικών.

Η ερμηνεία του Κόστνερ ως Τζον Ντάτον έχει επαινεθεί ως ένας από τους καλύτερους ρόλους του τα τελευταία χρόνια, γεγονός που του χάρισε μια υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα το 2020. Η σειρά διαθέτει επίσης ένα εξαιρετικό καστ με τους Cole Hauser, Kelly Reilly, Luke Grimes, Wes Bentley, Kelsey Asbille, Brecken Merrill, Jefferson White, Gil Birmingham και άλλους.

Οι fans του Yellowstone θα πρέπει να περιμένουν για να δουν πώς η σειρά θα ολοκληρώσει την ιστορία του Costner και τι θα συμβεί στους υπόλοιπους χαρακτήρες. Αναμφίβολα, θα είναι δύσκολο να φανταστούν το Yellowstone χωρίς τον Costner, αλλά ελπίζουμε ότι η σειρά θα βρει έναν τρόπο να τιμήσει την παρακαταθήκη του και να κρατήσει τους θεατές σε εγρήγορση.

Το σύμπαν σειρών του Sheridan αναμένει να επεκταθεί με δύο ακόμη μίνι σειρές spinoffs που θα δείχνουν το πιο διάσημο ράντσο των ΗΠΑ στις δεκαετίες του '40 και του '60, πέραν του μοντέρνου sequel "6666" και του "1883: The Bass Reeves Story". Το 1883 ολοκληρώθηκε πέρυσι και το 1923 με τους Helen Mirren και Harrison Ford έκανε πρεμιέρα τον περασμένο Δεκέμβριο και θα τελειώσει με τη 2η σεζόν του.