Cobra Kai: Φρένο στην 6η σεζόν βάζει η απεργία των σεναριογράφων του Χόλιγουντ

Ενδέχεται να καθυστερήσει η τελευταία σεζόν της αγαπημένης σειράς του Netflix;
02 Μαΐου 2023 21:09
Cobra Kai: Φρένο στην 6η σεζόν βάζει η απεργία των σεναριογράφων του Χόλιγουντ

Η τεράστια απεργιακή κινητοποίηση των σεναριογράφων του Χόλιγουντ έχει φέρει αλυσιδωτές αντιδράσεις στη βιομηχανία του θεάματος και ένα από τα πρώτα θύματά της είναι μια από τις δημοφιλέστερες σειρές του Netflix. 

Φρένο, λοιπόν, βάζει η απεργία του Writer's Guild of America στην πολυαναμενόμενη 6η σεζόν του Cobra Kai, ενώ πριν από μερικές ημέρες η σεναριακή ομάδα της σειράς είχε συναντηθεί και μάλιστα είχαν αναρτήσει και σχετική φωτογραφία. 

Την ανακοίνωση έκανε ο showrunner της σειράς Jon Hurwitz μέσα από το Twitter, λέγοντας στους συναδέλφους του να "απεργήσουν σκληρά", κάνοντας λογοπαίγνιο με την φράση "Stike Hard" του dojo του Cobra Kai. Επιβεβαίωσε ότι κανένας δε γράφει και δε βρίσκονται στα πλατό της σειράς οι σεναριογράφοι έως ότου λυθεί το πρόβλημα και ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους από το Χόλιγουντ. 

"Μισούμε να χτυπάμε, αλλά αν πρέπει, χτυπάμε δυνατά. Τα στυλό είναι κάτω στην αίθουσα συγγραφέων του Cobra Kai. Δεν υπάρχουν σεναριογράφοι στο πλατό. Αυτές δεν είναι ευχάριστες στιγμές, αλλά είναι δυστυχώς απαραίτητες. Τη στιγμή που θα υπάρξει μια δίκαιη συμφωνία, θα επιστρέψουμε στη δράση. Εν τω μεταξύ, στέλνουμε δύναμη και υποστήριξη στην επιτροπή διαπραγμάτευσης. Μπορείτε να τα καταφέρετε." έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter. 

Με αυτή την παύση στην παραγωγή της 6ης και τελευταίες σεζόν μένει ανοιχτό το ενδεχόμενο να καθυστερήσει και η προβολή της στο Netflix, κάτι που δεν έχει σχολιαστεί ωστόσο επίσημα. 

Μερικά facts για το Cobra Kai που ίσως να μη γνωρίζατε θα βρείτε πατώντας εδώ. Παράλληλα, τις εντυπώσεις μας από τη 5η σεζόν του Cobra Kai, για την οποία έγραψε ο Αντώνης Παυλίδης, θα τις βρείτε πατώντας εδώ

Για περισσότερα σχετικά με τη νέα ταινία Karate Kid αλλά και για το Cobra Kai μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.