Αυτή είναι η πρωταγωνίστρια στη σειρά του Alien

Την είδατε πρόσφατα στην ταινία Don’t Worry Darling
02 Μαΐου 2023 13:36
Αυτή είναι η πρωταγωνίστρια στη σειρά του Alien

Το FX άνοιξε τα χαρτιά του μετά από αρκετό καιρό και αποκάλυψε το πρώτο όνομα που θα παίξει στην τηλεοπτική σειρά Alien δια χειρός Noah Hawley. Μπορεί το σόου του δημιουργού του Fargo να μη βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό, φαίνεται όμως ότι η παραγωγή του κυλάει ομαλά.

Όπως μεταφέρει το The Hollywood Reporter, η κεντρική πρωταγωνίστρια της σειράς θα είναι η Sydney Chandler. Κάποιοι μπορεί να τη θυμάστε μέσα από την πρόσφατη ταινία Don’t Worry Darling με τους Florence Pugh και Harry Styles, ενώ άλλοι ίσως να την ξέρετε μέσα από τη μίνι σειρά Pistol του Hulu.

Η Chandler είναι μια νέα ηθοποιός που ξεκίνησε με το The Golden Rut του 2016 και έγινε ευρέως γνωστή και από το Chemistry, ένα μικρού μήκους του Isaac Garza.

Το Alien ανακοινώθηκε πρώτη φορά πριν από περίπου τρία χρόνια με τα γυρίσματα να ξεκινούσαν το 2021. Ωστόσο το FX αποφάσισε να δώσει προτεραιότητα στο Fargo και έπειτα να ξεκινήσει με το μεγάλο σύμπαν του Ridley Scott.

H σειρά θα διαδραματίζεται στη Γη και θα συνδυάζει τον τρόμο της αρχικής ταινίας του 1979 με τη δράση του sequel, του Aliens του 1986, το οποίο σκηνοθέτησε ο James Cameron. Αξίζει να αναφερθεί πως ο Ridley Scott θα είναι παραγωγός μέσω της εταιρίας του, Scott Free.

Επίσης, γνωρίζουμε ότι στη σειρά δε θα εμφανιστεί κανένας γνωστός χαρακτήρας από το σύμπαν και έτσι μην περιμένετε κάποια εμφάνιση της Ripley. Άλλωστε, η ίδια η Sigourney Weaver δήλωσε πρόσφατα ότι έχει τελειώσει με το franchise.

Tags: