MONSTERS: Το Netflix αποκάλυψε τη νέα σειρά μετά το DAHMER (ΒΙΝΤΕΟ)

Γνωρίστε το MONSTERS: The Lyle and Erik Menendez Story
02 Μαΐου 2023 09:04
MONSTERS: Το Netflix αποκάλυψε τη νέα σειρά μετά το DAHMER (ΒΙΝΤΕΟ)

Η 2η σεζόν της επιτυχημένης σειράς Monster μόλις αποκαλύφθηκε από το Netflix και θα σας διηγηθεί μία συγκλονιστική ιστορία, μετά τον Jeffrey Dahmer.

Στα τέλη του 2022, το Netflix κυκλοφόρησε τη σειρά DAHMER – Monster: The Jeffrey Dahmer Story, η οποία έμελλε να είναι η αρχή για κάτι πολύ μεγάλο. Το σόου του Ryan Murphy γνώρισε τεράστια επιτυχία σε παγκόσμιο επίπεδο και μπήκε πολύ γρήγορα στις “top” σειρές της υπηρεσίας όλων των εποχών.

Έτσι, ο streaming “γίγαντας” αποκάλυψε πριν από μερικούς μήνες, ότι θα φέρει νέες υποθέσεις με serial killers. Τώρα μάθαμε λοιπόν, ότι η συνέχεια θα επικεντρωθεί στην ιστορία των Lyle και Erik Menendez. Ο επίσημος τίτλος του νέου κύκλου ακούει στο όνομα "MONSTERS: The Lyle and Erik Menendez Story". Και πάλι στην παραγωγή και τη δημιουργία συναντάμε το "χρυσό δίδυμο" των Ryan Murphy και Ian Brennan που υπέγραψαν την επιτυχία του Dahmer.

Που θα επικεντρωθεί η 2η σεζόν;

Η νέα σεζόν θα επικεντρωθεί σε δύο αδέρφια που δολοφόνησαν τους πλούσιους γονείς τους, Jose και Kitty Menendez, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, στο Beverly Hills το 1989. Τα δύο αδέλφια ήταν μόλις 21 και 18 ετών τότε και ισχυρίστηκαν ότι βρίσκονταν σε αυτοάμυνα λόγω χρόνιας σωματικής, σεξουαλικής και συναισθηματικής κακοποίησης.

Ωστόσο, ο εισαγγελέας υποστήριξε ότι οι δολοφονίες αυτές είχαν ως κίνητρο την αμύθητη περιουσία των γονιών τους. Κατά πάσα πιθανότητα η νέα ιστορία του MONSTERS θα επικεντρωθεί και στη δική, η οποία είχε γίνει πρώτο θέμα τότε και είχε σοκάρει την Αμερική και όλο τον κόσμο.

Το MONSTERS: The Lyle and Erik Menendez Story θα παίξει στο Netflix μέσα στο 2024. Η υπηρεσία δεν αποκάλυψε πότε ακριβώς θα φτάσει το νέο κεφάλαιο μετά το Dahmer. Ωστόσο, μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση μέσα από τον player που ακολουθεί.