Η 3η σεζόν του Only Murders in the Building έχει πλέον ημερομηνία πρεμιέρας

Η επιτυχημένη σειρά των Hulu και Disney+ επιστρέφει το καλοκαίρι
01 Μαΐου 2023 12:11
Η 3η σεζόν του Only Murders in the Building έχει πλέον ημερομηνία πρεμιέρας

Τα γυρίσματα για την 3η σεζόν της επιτυχημένης σειράς Only Murders in the Building ολοκληρώθηκαν πριν από μερικές εβδομάδες και τώρα μάθαμε πότε θα φτάσει στις οθόνες σας. Πιο συγκεκριμένα, ο Steve Martin μόλις αποκάλυψε πότε ακριβώς θα παίξει ο νέος κύκλος και όπως φαίνεται, θα πρέπει να κάνετε υπομονή μέχρι το καλοκαίρι.

Ο Martin βρέθηκε καλεσμένος στο “You Won’t Believe What They Look Like Today!” μαζί με τον Martin Short και δήλωσαν ότι το νέο κεφάλαιο του σόου θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Αυγούστου. Μάλιστα έδειξαν και μία φωτογραφία που έχουν μαζί με την συμπρωταγωνίστριά τους, την Selena Gomez, καθώς και από τα δύο νέα μέλη του cast.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, θα δείτε δύο σημαντικούς και νέους χαρακτήρες στοn 3o κύκλο. Η μία είναι η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, Meryl Streep και ο δεύτερος ο Paul Rudd, ο οποίος θα επιστρέψει κανονικά στο Only Murders in the Building.

Τσεκάρετε τη νέα σεζόν του Only Murders in the Building στις 8 Αυγούστου.

Η κωμική σειρά των Hulu-Disney+ ακολουθεί τους γείτονες του Arconia, τους Charles-Haden Savage (Steve Martin), Oliver Putnam (Martin Short) και Mabel Mora (Selena Gomez), οι οποίοι έχουν τον ίδιο «έρωτα», με τα true crime podcasts, αλλά καταλήγουν σε μία υπόθεση να ερευνούν κάποιες αληθινές δολοφονίες.

Στον 1ο κύκλο εξέταζαν τη δολοφονία ενός γείτονά τους, του Tim Kono και στη 2η σεζόν τη δολοφονία του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου του κτιρίου που διαμένουν.

H σύνοψη της σειράς έχει ως εξής: Τρεις άγνωστοι που μοιράζονται το ίδιο πάθος για τις ιστορίες εγκλημάτων, βρίσκονται ξαφνικά μπλεγμένοι σε ένα αληθινό.

Το σόου είναι μια δημιουργία των Steve Martin και John Hoffman, οι οποίοι είναι και παραγωγοί μαζί με τους Selena Gomez, Dan Fogelman, Jess Rosenthal, Thembi Banks, Jane Raab, Nick Pavonetti, Kristin Bernstein και Jamie Babbit.

Η 3η σεζόν του Only Murders in the Building θα παίξει λοιπόν στις 8 Αυγούστου στο Hulu και κατά πάσα πιθανότητα την ίδια στιγμή και στο Disney+.