Mayans M.C. vs Sons of Anarchy: Το πρώτο trailer για την τελευταία σεζόν έφτασε!

Γκάζια, αίμα και προδοσίες στην 5η και τελευταία σεζόν του Mayans M.C.
29 Απριλίου 2023 12:06
Mayans M.C. vs Sons of Anarchy: Το πρώτο trailer για την τελευταία σεζόν έφτασε!

Ο ΕΖ και οι Mayans του πάνε σε ολοκληρωτικό πόλεμο με τους Sons of Anarchy και η 5η και τελευταία σεζόν του "Mayans M.C." δείχνει πως θα είναι μια αιματηρή υπόθεση. 

Το FX κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της 5ης σεζόν το οποίο δίνει ματιές στη σύγκρουση μεταξύ Mayans MC και των "Sons", καθώς θα αφήσει πίσω της αίμα, συντρίμμια και προδοσίες ανάμεσα στις δύο παρατάξεις. Θα μπορέσει να αποδείξει ο EZ του JD Pardo ότι είναι ένας ικανός πρόεδρος στη λέσχη του; 

Για ακόμη μια φορά ο Elgin James επιστρέφει ως showrunner, σκηνοθέτης και σεναριογράφος των τελευταίων 10 επεισοδίων του Mayans MC. 

Δείτε το trailer της 5ης σεζόν του Mayans M.C. 

Η επίσημη σύνοψη της 5ης σεζόν αναφέρει: "Η σειρά Mayans M.C. διηγείται τη ζωή του Ezekiel "EZ" Reyes, προέδρου του παραρτήματος Mayans M.C. στα σύνορα μεταξύ Καλιφόρνιας και Μεξικού. Ο EZ έχει πλέον ανέλθει για να ηγηθεί του αδελφού του Angel και της Santo Padre M.C. σε έναν αιματηρό πόλεμο εναντίον των αντιπάλων τους Sons of Anarchy. Η υπεράσπιση της περιοχής της Καλιφόρνιας και του εμβλήματος αρχίζει να στοιχίζει ζωές μέσα στη λέσχη και προκαλεί ένταση μεταξύ του EZ και του Angel."

Πρωταγωνιστούν επίσης οι JR Bourne, Danny Pino, Carla Baratta, Michael Irby, Emilio Rivera, Sarah Bolger, Frankie Loyal, Joseph Lucero, Vincent Vargas, Gino Vento, Emily Tosta και Vanessa Giselle. Δημιουργοί του σόου είναι οι Kurt Sutter και Elgin James.

Η 5η σεζόν του Mayans M.C. θα κάνει πρεμιέρα στο FX στις 24 Μαΐου. Στην Ελλάδα η σειρά παίζει μέσα από το Disney Plus και ήδη βρίσκονται διαθέσιμες οι προηγούμενες 4 σεζόν, αν και δε γνωρίζουμε εάν τα νέα επεισόδια θα γίνονται διαθέσιμα παράλληλα με την Αμερική.