Top Boy: Σεζόν 3 – Κυκλοφόρησε το trailer για το φινάλε της επιτυχημένης σειράς!

Ετοιμαστείτε να την αποχαιρετήσετε τον Σεπτέμβριο
28 Απριλίου 2023 18:01
Top Boy: Σεζόν 3 – Κυκλοφόρησε το trailer για το φινάλε της επιτυχημένης σειράς!

Ο Dushane πρόκειται να επιστρέψει στις οθόνες σας με την 3η και τελευταία σεζόν του Top Boy μέσα στον Σεπτέμβριο! Αυτή η ανακοίνωση ήρθε πριν από λίγα λεπτά από το Netflix, το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα και το πρώτο δείγμα από το μεγάλο φινάλε της επιτυχημένης σειράς.

Πέρα από το πρώτο μικρό teaser trailer, το Netflix δεν έδωσε στη δημοσιότητα άλλες πληροφορίες για τη σειρά, παρά μόνο ότι θα παίξει κάποια στιγμή μέσα στον Σεπτέμβριο. Ναι, ο 3ος και τελευταίος κύκλος θα αργήσει να έρθει στις οθόνες σας και γι’ αυτό θα πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή.

Στη 2η σεζόν είδαμε τον Dushane να θέλει να επεκτείνει την αυτοκρατορία του πέρα από τους δρόμους, αλλά με μία τεράστια επένδυση, με συνεργάτες στο εξωτερικό και οικογενειακές κρίσεις. Τα περισσότερα χρήματα σήμαιναν παράλληλα και περισσότερα προβλήματα για εκείνος, αλλά και για τους δικούς του ανθρώπους.

Το Top Boy κυκλοφόρησε το 2022 με δημιουργό τον Ronan Bennett και μεταξύ άλλων πρωταγωνιστούν οι Ashley Walters, Kane Robinson, Michael Ward, Simbiatu Ajikawo, Stone Romulus, Jasmine Jobson, Lisa Dwan, Kadeem Ramsay, Hope Ikpodu Jr., Aroloyin Oshunremi, David Omoregie και Keiyon Cook.

Η 3η σεζόν του Top Boy θα παίξει αποκλειστικά στο Netflix αυτόν τον Σεπτέμβριο. Μέχρι τότε μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Παρακολουθήστε το πρώτο μικρό trailer παρακάτω.