The Witcher: Φωτιά πήρε η προσπάθεια επιστροφής του Henry Cavill - Νέο ρεκόρ για το petition

Αμέσως μετά το πρώτο trailer της 3ης σεζόν το petition αναζωπυρώθηκε
25 Απριλίου 2023 20:30
The Witcher: Φωτιά πήρε η προσπάθεια επιστροφής του Henry Cavill - Νέο ρεκόρ για το petition

Αμέσως μετά την κυκλοφορία του πρώτου trailer της 3ης σεζόν του The Witcher, η οποία θα είναι και η τελευταία παράσταση του Henry Cavill στον ρόλο, αναζωπυρώθηκε η προσπάθεια των fans να κάνουν το Netflix να αλλάξει γνώμη. Θυμάστε το petition που είχε ξεκινήσει στον απόηχο της αντικατάστασης του Cavill από τον Liam Hemsworth; Τώρα αυτό ξεπέρασε ένα νέο ορόσημο υπογραφών και οδεύει στο να γίνει το μήνυμά του ακόμη πιο ηχηρό

Πριν από λίγη ώρα το Petition με τίτλο "NETFLIX: You MUST keep Henry Cavill as The Witcher and replace the writers instead" ξεπέρασε τις 311.000+ υπογραφές και πλέον έχει στόχο να φτάσει το ρεκόρ των 500.000 χιλιάδων υπογραφών.

Επί της ουσίας, μέσω του petition, οι fans ζητούν όχι μόνο την επιστροφή του Henry Cavill αλλά και την αντικατάσταση των σεναριογράφων της σειράς του Netflix, οι οποίοι όπως ακούγεται "κορόιδευαν και χλεύαζαν" με κάθε τρόπο τα βιβλία του Andrzej Sapkowski και τα ομώνυμα παιχνίδια της CD Projekt RED, τα οποία έχουν λατρευτεί ολοκληρωτικά από τους fans. 

Αν και το Netflix δε φαίνεται να ταράσσεται από τις έντονες αντιδράσεις των fans για την φυγή Cavill από το ρόλο που τόσο λατρεύτηκε να υποδύεται. Για παράδειγμα η showrunner της σειράς, Lauren Hissrich είχε προχωρήσει σε δήλωση υπέρ αυτού του recasting

 

Για την ιστορία στην πρώτη και τελευταία δήλωση του Cavill επί του θέματος, ο 39χρονος ηθοποιός είχε γράψει τα εξής στον λογαριασμό του στο Instagram:

Το ταξίδι μου ως Geralt of Rivia ήταν γεμάτο με τέρατα και περιπέτειες, και δυστυχώς, θα παραδώσω το μενταγιόν και τα σπαθιά μου για την 4η σεζόν", ανέφερε ο Cavill σε δήλωσή του. "Στη θέση μου, ο φανταστικός κ. Liam Hemsworth θα αναλάβει τον ρόλο του Λευκού Λύκου. Όπως συμβαίνει με τους μεγαλύτερους λογοτεχνικούς χαρακτήρες, παραδίδω τη σκυτάλη με σεβασμό για τον χρόνο που πέρασα ενσαρκώνοντας τον Geralt και ενθουσιασμό για να δω την προσέγγιση του Liam σε αυτόν τον πιο συναρπαστικό και διαφοροποιημένο άνθρωπο. Liam, καλέ μου κύριε, αυτός ο χαρακτήρας έχει τόσο υπέροχο βάθος, απόλαυσε την εμπειρία να βουτήξεις και να δεις τι μπορείς να βρεις".

Μέσα από το TUDUM site του Netflix, ο Liam Hemsworth έκανε την πρώτη του δήλωση ως νέος Geralt της 4ης σεζόν του The Witcher, λέγοντας τα εξής: 

"Ως οπαδός του Witcher είμαι ενθουσιασμένος με την ευκαιρία να παίξω τον Geralt of Rivia. Ο Henry Cavill ήταν ένας απίστευτος Geralt και είναι τιμή μου που μου δίνει τα ηνία και μου επιτρέπει να αναλάβω τα ξίφη του Λευκού Λύκου για το επόμενο κεφάλαιο της περιπέτειάς του. Henry, είμαι θαυμαστής σου εδώ και χρόνια και εμπνεύστηκα από αυτό που έδωσες σε αυτόν τον αγαπημένο χαρακτήρα. Μπορεί να έχω να καλύψω ένα μεγάλο κενό, αλλά είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που μπαίνω στον κόσμο του Witcher".

Η 3η σεζόν της σειράς The Witcher (Ο Γητευτής) θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Ιουνίου (Vol.1) με τα πρώτα 5 επεισόδια και στις 27 Ιουλίου (Vol.2) με τα υπόλοιπα τρία επεισόδια.