The Witcher 3η Σεζόν: Έφτασε το πρώτο trailer για την τελευταία εμφάνιση του Henry Cavill

Αυτό το καλοκαίρι όλα θα αλλάξουν! Σε δύο μέρη θα χωριστεί ο 3ος κύκλος
25 Απριλίου 2023 17:22
The Witcher 3η Σεζόν: Έφτασε το πρώτο trailer για την τελευταία εμφάνιση του Henry Cavill

Το Netflix έμεινε πιστό στην υπόσχεσή του καθώς χθες ενημέρωσε τους fans να αναμένουν "κάτι" από την πολυαναμενόμενη 3η σεζόν του The Witcher. Αυτό το κάτι ήταν τελικά, το πρώτο teaser trailer αλλά και η ακριβής ημερομηνία πρεμιέρας των 8 νέων επεισοδίων.

Έτσι δόθηκε μια πρώτη γεύση από το νέο κύκλο, ο οποίος θα αποτελέσει παράλληλα την τελευταία παράσταση του Henry Cavill στον εμβληματικό ρόλο του Geralt of Rivia, καθώς από την 4η σεζόν θα αναλάβει το ρόλο ο Liam Hemsworth (το πώς θα γίνει αυτό παραμένει άγνωστο). Στο trailer που θα δείτε παρακάτω, τον πρώτο λόγο έχει η "οικογένεια" του Geralt με την Yennefer της Anya Chalotra και την Ciri της Freya Allan, όπου στο κατώφλι της βρίσκονται οι καβαλάρηδες του Wild Hunt, ενώ και ο Jaskier (Joey Batey) κάνει την εμφάνισή του και δείχνει να απειλείται από κάποια.  

Πάντως για την επικείμενη αυτή αλλαγή του πρωταγωνιστή της σειράς, ρίχνει έναν υπαινιγμό το μότο της 3ης σεζόν που αναφέρει ότι "Αυτό το καλοκαίρι, όλα αλλάζουν". H νέα σεζόν, όμως θα κυκλοφορήσει με το μοντέλο του Stranger Things 4 και θα χωριστεί σε δύο μέρη! Έτσι, τα πρώτα πέντε επεισόδια (Τόμος 1 - Vol.1) θα κυκλοφορήσουν στις 29 Ιουνίου και τα υπόλοιπα τρία (Τόμος 2 - Vol. 2) στις 27 Ιουλίου 2023

Δείτε το πρώτο trailer της 3ης σεζόν του The Witcher: 

Οι πρώτες φωτογραφίες από την 3η σεζόν: 

Ακόμη, δόθηκε στη δημοσιότητα η περίληψη της 3ης σεζόν του The Witcher όπου αναφέρει: "Καθώς οι μονάρχες, οι μάγοι και τα θηρία της Ηπείρου ανταγωνίζονται για να την αιχμαλωτίσουν, ο Geralt παίρνει την Ciri (Freya Allan) για να την κρύψει, αποφασισμένος να προστατέψει τη νεοσύστατη οικογένειά του από εκείνους που απειλούν να την καταστρέψουν. Η Yennefer (Anya Chalotra), στην οποία έχει ανατεθεί η μαγική εκπαίδευση της Ciri, τους οδηγεί στο προστατευμένο φρούριο της Aretuza, όπου ελπίζουν να ανακαλύψουν περισσότερα για τις ανεκμετάλλευτες δυνάμεις του κοριτσιού - και αντί γι' αυτό, ανακαλύπτουν ότι έχουν προσγειωθεί σε ένα πεδίο μάχης πολιτικής διαφθοράς, σκοτεινής μαγείας και προδοσίας. Πρέπει να αντεπιτεθούν, να θέσουν τα πάντα σε κίνδυνο ή να ρισκάρουν να χάσουν ο ένας τον άλλον για πάντα".

Μέσα από το TUDUM site του Netflix, ο Liam Hemsworth έκανε την πρώτη του δήλωση ως νέος Geralt της 4ης σεζόν του The Witcher, λέγοντας τα εξής: 

"Ως οπαδός του Witcher είμαι ενθουσιασμένος με την ευκαιρία να παίξω τον Geralt of Rivia. Ο Henry Cavill ήταν ένας απίστευτος Geralt και είναι τιμή μου που μου δίνει τα ηνία και μου επιτρέπει να αναλάβω τα ξίφη του Λευκού Λύκου για το επόμενο κεφάλαιο της περιπέτειάς του. Henry, είμαι θαυμαστής σου εδώ και χρόνια και εμπνεύστηκα από αυτό που έδωσες σε αυτόν τον αγαπημένο χαρακτήρα. Μπορεί να έχω να καλύψω ένα μεγάλο κενό, αλλά είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που μπαίνω στον κόσμο του Witcher".

Έχετε δει το deepfake βίντεο που δείχνει περίπου πως θα είναι ο Liam Hemsworth ως Geralt στην 4η σεζόν; Πατήστε εδώ

Η 3η σεζόν της σειράς The Witcher (Ο Γητευτής) θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Ιουνίου (Vol.1) και στις 27 Ιουλίου (Vol.2).