Με φροντίδα αλά The Last of Us HBO θα έρθουν οι σειρές των God of War και Horizon Zero Dawn

Το PlayStation βρήκε τη συνταγή της επιτυχίας και θα επιμείνει εκεί
24 Απριλίου 2023 23:39
Με φροντίδα αλά The Last of Us HBO θα έρθουν οι σειρές των God of War και Horizon Zero Dawn

Μετά την ανεπανάληπτη επιτυχία της σειράς The Last of Us στο HBO, φαίνεται πως η Sony βρήκε την "συνταγή της επιτυχίας" και διαμηνύει ότι δεν πρόκειται να την αλλάξει και στις μελλοντικές σειρές των άλλων μασκότ του PlayStation. Σε μια ευχάριστη και καθησυχαστική δήλωση για τους fans προέβη ο επικεφαλής των PlayStation Productions, Asad Qizilbash, ο οποίος επιβλέπει την ανάπτυξή τους.

Στο Official PlayStation Podcast αναφέρθηκε στο πόσο σημαντικό είναι να διατηρήσουν αυτό το επίπεδο παραγωγής και στα υπόλοιπα αποκλειστικά του PlayStation που θα γίνουν σειρές. Πρακτικά ο Qizilbash είπε πως τόσο η σειρά God of War της Amazon και του Horizon Zero Dawn του Netflix θα γίνουν με το ίδιο μοτίβο που αναπτύχθηκε και το The Last of Us στο HBO. 

"Την ίδια φροντίδα και την ίδια φόρμουλα που εφαρμόσαμε στο The Last of Us, θα εφαρμόσουμε και στο Horizon και στο God of War", δήλωσε ο Qizilbash. "Θα αφηγηθούμε την ιστορία του παιχνιδιού επειδή μπορούμε, επειδή είναι μια σειρά και έχουμε το χρόνο και τα επεισόδια για να μπορέσουμε να το κάνουμε. Δεν προσπαθούμε να την στριμώξουμε σε μια δίωρη ταινία. Θα έχετε την ιστορία του παιχνιδιού, αλλά θα βρούμε επίσης ευκαιρίες να επεκταθούμε και να εξερευνήσουμε άλλους χαρακτήρες και να κάνουμε ακόμα περισσότερη οικοδόμηση του κόσμου που δεν μπορούμε να κάνουμε στο παιχνίδι εξαιτίας της φύσης του. Αυτό είναι και το συναρπαστικό για μένα, οι fans θα το λατρέψουν γιατί θα δουν το παιχνίδι να ζωντανεύει, αλλά και πολλά νέα πράγματα όπως αυτό που έκαναν με το The Last of Us".

Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι η σειρά του Horizon Zero Dawn θα είναι prequel στα γεγονότα του παιχνιδιού, αντί για μια πιστή μεταφορά της ιστορίας του παιχνιδιού. Παράλληλα, η σειρά God of War αναμένεται να είναι πιστή στην πλοκή του παιχνιδιού της Santa Monica Studio με τους Kratos και Atreus. 

Τέλος, να αναφέρουμε ότι στα σκαριά βρίσκεται η σειρά Twisted Metal για την υπηρεσία Peacock αλλά και μια ταινία του Ghost of Tsushima δια χειρός Chad Stahelski των ταινιών John Wick