House of the Dragon 2η σεζόν: Γνωρίστε τα φρέσκα και σημαντικά πρόσωπα του νέου κύκλου

Θα ενσαρκώσουν ρόλους που αναμένονταν από τους Game of Thrones fans
24 Απριλίου 2023 22:15
House of the Dragon 2η σεζόν: Γνωρίστε τα φρέσκα και σημαντικά πρόσωπα του νέου κύκλου

Εδώ και μερικές εβδομάδες έχουν ξεκινήσει αισίως τα γυρίσματα της 2ης σεζόν του House of the Dragon, μόνο που τώρα μαθαίνουμε για τα πρώτα ολοκαίνουργια ονόματα που θα πλαισιώσουν το ήδη υπάρχον cast.

Το HBO επιβεβαίωσε την προσθήκη των πρώτων τεσσάρων νέων ηθοποιών στο cast του νέου κύκλου, που θα πλαισιώσουν τις βασίλισσες Alicent και Rhaenyra των Olivia Cooke και Emma D'Arcy, και είναι οι: Simon Russell Beale, Freddie Fox, Gayle Rankin και Abubakar Salim. Όμως θα αναρωτιέστε εύλογα ποιους ρόλους θα ενσαρκώσουν και φυσικά με ποιους συνδέονται γενεαλογικά, αφού το δέντρο αυτό στην prequel σειρά του Game of Thrones ως γνωστόν είναι αρκετά πολύπλοκο. 

Ο Beale, όντας ένας καταξιωμένος Βρετανός ηθοποιός, θα υποδυθεί τον Ser Simon Strong, ο οποίος είναι Castellan του Harrenhal και θείο του Lord Larys Strong (Matthew Needham). Το κάστρο του Harrenhal θα είναι ένα στρατηγικό οχυρό στη 2η σεζόν και μια πολύ συχνή τοποθεσία. 

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες προσθήκες στη 2η σεζόν του House of the Dragon είναι η Gayle Rankin, η οποία είναι γνωστή για το ρόλο της "Sheila the She-Wolf" στη wrestling σειρά "GLOW" του Netflix. Στο Westeros, η Σκωτσέζα ηθοποιός θα υποδυθεί τον ρόλο της Alys Rivers, η οποία, όπως υποδηλώνει και το όνομά της, είναι ένα μπάσταρδο από τα Riverlands. Στο Fire & Blood του George R.R. Martin, στο οποίο βασίζεται το House of the Dragon, η Alys είναι μια πανίσχυρη μάγισσα από το Harrenhal που βλέπει μυστικιστικά οράματα για το μέλλον και γίνεται σημαντικός σύμμαχος για τους "Πράσινους".

Επιπλέον, ο Freddie Fox θα υποδυθεί τον Ser Gwayne Hightower, ο οποίος είναι ο αδελφός της Alicent, γιος του Otto Hightower (Rhys Ifans) και αξιωματικός του City Watch, ενώ αποτελεί και θείος του βασιλιά Aegon (Tom Glynn-Carney), της βασίλισσας Helaena (Phia Saban) και του πρίγκιπα Aemond (Ewan Mitchell). Τέλος, ο Abubakar Salim (της σειράς 'Raised By Wolves') θα υποδυθεί τον Alyn of Hull, "έναν ναύτη του στόλου Velaryon που υπηρέτησε στην εκστρατεία των Stepstones".

Μάθαμε επίσης ότι η 2η σεζόν του House of the Dragon θα περιλαμβάνει λιγότερα επεισόδια από τα 10 που περιλάμβανε η 1η σεζόν. Επίσης οι συντελεστές του HBO και της σειράς οραματίζονταν εξ αρχής μια ιστορία που θα διαρκέσει τρεις με τέσσερις σεζόν. Λόγω αυτού, ο showrunner Ryan Condal μαζί με τον δημιουργό και εκτελεστικό παραγωγό, George R.R. Martin, έχουν σχεδιάσει από πριν την 3η σεζόν του House of the Dragon, η οποία μάλιστα έχει πάρει το "πράσινο φως" από το HBO.

Στο cast συμπεριλαμβάνονται οι: Emma D'Arcy (Truth Seekers, Hannah) ως Πριγκίπισσα Rhaenyra Targaryen, Matt Smith (The Crown, Doctor Who) στον ρόλο του Πρίγκιπα Daemon Targaryen, Olivia Cooke ως "Alicent Hightower", Rhys Ifans ως "Otto Hightower", Steve Toussaint ως "Lord Colrys Velaryon" ή αλλιώς γνωστός ως "Sea Snake". Μαζί τους οι: Sonoya Mizuno (Devs) ως Mysaria, Fabien Frankel (The Serpent) ως Knight Ser Criston Cole και η Eve Best (Nurse Jackie) στο ρόλο της συζύγου του "Sea Snake".

Πότε αναμένεται η 2η σεζόν του House of the Dragon; 

Το Deadline μεταδίδει ότι η 2η σεζόν του House of the Dragon θα ξεκινήσει τα γυρίσματά της μέσα στον Απρίλιο του 2023. Επομένως δύσκολα να κυκλοφορήσει μέχρι τα τέλη του 2023 και επιβεβαιωμένα πλέον αναμένεται να κυκλοφορήσει στο HBO το καλοκαίρι του 2024