Stranger Things 5: Το tweet των σεναριογράφων που “άναψε φωτιές” στους fans

Τι κοινό έχει η τελευταία σεζόν της σειράς με το Evil Dead Rise;
24 Απριλίου 2023 13:12
Stranger Things 5: Το tweet των σεναριογράφων που “άναψε φωτιές” στους fans

Κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί στην 5η σεζόν του Stranger Things, παρά μόνο οι δημιουργοί και οι σεναριογράφοι του. Υπάρχουν πολλές εικασίες για το πώς θα καταλήξουν οι περιπέτειες των παιδιών του Hawkins και όπως φαίνεται, η τελευταία σεζόν, θα έχει και ένα κοινό με το Evil Dead Rise. Ναι, καλά διαβάσατε.

Αυτό το νέο ήρθε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό των σεναριογράφων στο Twitter, οι οποίοι δήλωσαν δημόσια, ότι το Stranger Things 5 θα έχει ένα μικρό, αλλά ένα φοβερό κοινό με το νέο Evil Dead. Όπως είναι προφανές δεν μοιράστηκαν άλλες πληροφορίες, αλλά τα σχόλια στο Twitter «πήραν φωτιά».

Οι απαντήσεις των θαυμαστών της σειράς ήταν πολλές και φαίνεται ότι κάποιοι ήταν κοντά, αλλά οι σεναριογράφοι απάντησαν ότι κανείς δεν έπεσε μέσα.

Δείτε τη δημοσίευση παρακάτω:

Σχεδόν ποτέ δεν διαφημίζουμε ταινίες, αλλά το Evil Dead Rise και το Stranger Things 5 έχουν κάτι μικρό, αλλά φοβερό κοινό μεταξύ τους.

Μετά από διάφορα σχόλια κάτω από το συγκεκριμένο post, οι σεναριογράφοι της επιτυχημένης σειράς είπαν: Κάποιοι από εσάς είστε πολύ κοντά.

Μερικές απαντήσεις των fans:

  • Χαρακτήρες που έχουν πεθάνει θα επιστρέψουν κατά κάποιον τρόπο στη ζωή.
  • Έχει να κάνει με τον Will Byer αυτό το κοινό;
  • Ο Vecna θα κυριεύσει την Joyce
  • Η Kali θα συναντήσει και πάλι την Eleven

Stranger Things: Σταρ της σειράς πιστεύει ότι δε χρειάζεται 6η σεζόν και εξηγεί

Ένας χρήστης του Twitter είπε στους “Stranger Writers” να δώσουν ένα hint, αλλά εκείνοι δεν μπορούσαν, καθώς άμα αποκάλυπταν περισσότερα θα είχαν «τρεξίματα» με το PR του Netflix.

Το παρεάκι του Hawkins και το υπόλοιπο cast αποτελείται από τους: Winona Ryder (Joyce Byers), David Harbour (Jim Hopper), Millie Bobby Brown (Eleven/Jane), Finn Wolfhard (Mike Wheeler), Gaten Matarazzo (Dustin Henderson), Caleb McLaughlin (Lucas Sinclair), Noah Schnapp (Will Byers), Sadie Sink (Max Mayfield), Natalia Dyer (Nancy Wheeler), Charlie Heaton (Jonathan Byers), Joe Keery (Steve Harrington), Maya Hawke (Robin Buckley), Priah Ferguson (Erica Sinclair), Brett Gelman (Murray), Matthew Modine (Dr. Brenner), Robert Englund (Victor Creel), και Jamie Campbell Bower (Vecna/Henry/One).

Stranger Things 5: Οι σεναριογράφοι περιγράφουν την 5η σεζόν με έναν…παράξενο τρόπο!

Οι σεναριογράφοι του Stranger Things ξεκίνησαν τον Αύγουστο να δουλεύουν στον 5ο κύκλο, όπως ανακοίνωσαν μέσα από το Instagram. Μάθαμε επίσης ότι όταν οι ιθύνοντες του Netflix διάβασαν το σενάριο της 5ης σεζόν έβαλαν τα κλάματα.

Τι κοινό θα έχει το Stranger Things 5 του Netflix με το Evil Dead Rise; Αυτό θα το μάθουμε, λοιπόν, όταν με το καλό κυκλοφορήσει η τελευταία σεζόν του σόου. Μέχρι τότε, οπλιστείτε με υπομονή, καθώς ακόμα δεν ξέρουμε πότε ακριβώς θα κάνει πρεμιέρα το φινάλε.