Bella Ramsey: Αποχώρησε ξαφνικά από το Twitter η σταρ του “The Last of Us“

Λίγο μετά την αφαίρεση των μπλε τικ από την πλατφόρμα
22 Απριλίου 2023 15:33
Bella Ramsey: Αποχώρησε ξαφνικά από το Twitter η σταρ του “The Last of Us“

Η Bella Ramsey ανακοίνωσε χθες πως αποχωρεί ξαφνικά από το Twitter εκδίδοντας μάλιστα μια σχετική ανακοίνωση σε όλους τους ακόλουθούς της. Τους λόγους που η ίδια της αποφάσισε να αποχωρήσει από την πλατφόρμα δεν τους εξήγησε, αν και εικάζεται στα social media ότι σχετίζεται με την αφαίρεση των μπλε τικ, μια απόφαση που πήρε ο Elon Musk για να ενισχύσει τα έσοδα του Twitter, καθώς για να έχει κανείς το μπλε τικ απαιτείται η Twitter Blue συνδρομή. 

Η 19χρονη σταρ της σειράς The Last of Us έγραψε τα εξής στους περίπου 494.000 ακόλουθούς της στο Twitter: "Το Twitter είχε πλάκα. Ο λογαριασμός μου θα παραμείνει ενεργός προς το παρόν, αλλά δεν θα είμαι εδώ! Ευχαριστώ τον gay στρατό μου και όλους τους υπόλοιπους. Σας αγαπώ"

Για την "Ellie" του τηλεοπτικού The Last of Us του HBO ήταν η μοναδική σχετική ανακοίνωση στα social της, καθώς για παράδειγμα στο Instagram δεν έκανε κάτι παρόμοιο. Πιθανότατα θα παραμείνει μόνο στο Instagram από εδώ και στο εξής. Πρόκειται για μια ακόμη προσωπικότητα του Χόλιγουντ που αποχωρεί από το Twitter ακολουθώντας άλλους γνωστούς όπως τους Τζιμ Κάρεϊ, Τζίτζι Χαντίντ, Γούπι Γκόλντμπεργκ και Έλτον Τζον. 

Εκτός του ότι θα επιστρέψει ως Ellie στη 2η σεζόν του The Last of Us (και μάλλον στην 3η), η Ramsey εξασφάλισε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη 2η σεζόν της σειράς "Time" του BBC, ενώ θα παίξει και στην ταινία Monstrous Beauty μαζί με τους Dominic West και Ruth Negga. 

Ο Craig Mazin, συνδημιουργός της σειράς δήλωσε πρόσφατα πως το The Last of Us θα συνεχίσει και για 3η σεζόν, επιβεβαιώνοντας πρακτικά παλιότερες δηλώσεις των συντελεστών, ενώ ήδη γνωρίζουμε ότι η 2η σεζόν θα καλύψει μόλις ένα κομμάτι των γεγονότων του The Last of Us Part II. 

Η Bella Ramsey είχε δηλώσει για την κυκλοφορία της 2ης σεζόν: "Θα περάσει κάποιος καιρός. Νομίζω ότι μάλλον θα αρχίσουμε τα γυρίσματα προς τα τέλη της χρονιάς ή στις αρχές της επομένης. Οπότε θα βγει πιθανότατα προς τα τέλη του 2024 ή τις αρχές του 2025."

Αν αναλογιστούμε πως τα γυρίσματα της 1ης σεζόν χρειάστηκαν σχεδόν 9 μήνες για να ολοκληρωθούν, η 2η σεζόν θα θέλει τουλάχιστον άλλο τόσο καιρό για να ολοκληρωθεί. Ειδικά αν λάβουμε υπόψη του πόσο πιο πολύπλοκη, βαθιά και σκοτεινή ιστορία έχει το Part 2 της ιστορίας. Η εκτίμηση που έδωσε η Ramsey είναι και η πιο "επίσημη" που έχουμε μέχρι τώρα για το πότε θα δούμε τη συνέχεια του ταξιδιού των Joel (Pedro Pascal) και Ellie.