Η Apple “έκοψε” μια ολοκαίνουργια σειρά της

Δεν ανανεώθηκε για 2η σεζόν
21 Απριλίου 2023 18:53
Η Apple “έκοψε” μια ολοκαίνουργια σειρά της

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε μια είδηση που αναφέρει ότι η Apple μόλις “έκοψε” ακόμη μία καινούργια σειρά της. Ο λόγος γίνεται για το Dear Edward, το οποίο έπαιξε μέσα στο 2023 και τελικά δεν κατάφερε να έχει την απήχηση που χρειαζόταν για να ανανεωθεί για 2η σεζόν.

Η δραματική σειρά δημιουργήθηκε από τον παραγωγό των Friday Night Lights και Parenthood, Jason Katims και ήταν βασισμένη στην ομώνυμη νουβέλα της Ann Napolitano. Το Dear Edward αφηγείται την ιστορία του Edward Adler (Colin O'Brien), ενός 12χρονου αγοριού που επιζεί από ένα καταστροφικό αεροπορικό δυστύχημα που σκοτώνει όλους τους επιβάτες της πτήσης, συμπεριλαμβανομένης και της οικογένειάς του.

Ο Edward και άλλοι άνθρωποι επηρεάζονται από αυτή την τραγωδία και προσπαθούν να δώσουν νόημα στη ζωή τους μετά από αυτό. Έτσι, δημιουργούνται απροσδόκητες φιλίες, ειδύλλια και διάφορες κοινότητες.

Το σενάριο του σόου είχε γράψει ο Katims, ο οποίος ήταν και showrunner. Την παραγωγή είχαν τα Apple Studios, καθώς και οι True Jack Productions μαζί με την Jeni Mulein, την Napolitano και τον Fisher Stevens.

Τέλος, στη σειρά έπαιζαν και οι Taylor Schilling, Carter Hudson, Amy Forsyth, Idris DeBrand, Ivan Shaw, Jenna Qureshi, Anna Uzele, Dario Ladani Sanchez, Eva Ariel Binder, Brittany S. Hall, Maxwell Jenkins και Audrey Corsa.

Το Dear Edward έπαιξε στο Apple TV+ στις 3 Φεβρουαρίου.