Η Elizabeth Olsen δεν ξέρει αν θα παίξει ξανά την Scarlet Witch, αλλά… (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ηθοποιός έδωσε μια νέα συνέντευξη και μίλησε για το μέλλον της στο MCU
20 Απριλίου 2023 17:18
Η Elizabeth Olsen δεν ξέρει αν θα παίξει ξανά την Scarlet Witch, αλλά… (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Elizabeth Olsen δήλωσε ότι θα ήθελε να ξανά παίξει στην Scarlet Witch στο Marvel Cinematic Universe, αλλά προς το παρόν δεν έχει ιδέα αν θα γίνει αυτό στο μέλλον. Η διάσημη ηθοποιός εμφανίστηκε στο The Today Show και απάντησε σε μερικές ερωτήσεις, ανάμεσά τους και για το αν γυρίζει αυτόν τον καιρό κάτι μαζί με την Marvel.

Εκείνη δήλωσε ότι διστάζει να μιλάει για τέτοια θέματα γιατί κάποιες φορές τα λόγια της διαστρεβλώνονται στις συνεντεύξεις. Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι ελπίζει να παίξει και πάλι την Scarlet Witch, αλλά προς το παρόν δεν έχει ιδέα.

Ναι, το ελπίζω να παίξω και πάλι την Scarlet Witch, αλλά δεν έχω ιδέα. Το ελπίζω όμως.

Η Olsen ερωτήθηκε μεταξύ άλλων αν γυρίζει αυτόν τον καιρό «κάτι» ως Scarlet Witch και εκείνη απάντησε: Απολύτως τίποτα. Δεν έχω στα χέρια μου κάποιο σενάριο.

Η ηθοποιός συνέχισε λέγοντας ότι δεν υπάρχει κάποιο συμβόλαιο τώρα με την Marvel για να επιστρέψει σε κάποιο project ως Scarlet Witch. Παρ’ όλα αυτά ελπίζει ότι η χαρακτήρας της θα μπορεί να εμφανιστεί σε κάποιο νέο project του MCU.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι τελευταία φορά την είδατε στο Doctor Strange in the Multiverse of Madness, καθώς και στην επιτυχημένη σειρά WandaVision του Disney Plus. Έτσι, αν περιμένατε να δείτε την επιστροφή της Wanda με την 2η σεζόν, θα πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή, καθώς αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα στον ορίζοντα για την Elizabeth Olsen.

Πάντως, το σύμπαν του WandaVision θα επεκταθεί με τη νέα σειρά Agatha: Coven of Chaos που θα παίξει μέσα από τη «συχνότητα» του Disney Plus. Στα κόμικς, αλλά και στη σειρά, η Agatha επιβιώνει από τις δοκιμές μαγισσών του Salem και είναι ένας τρομερός αντίπαλος για τη Wanda/Scarlet Witch. Όταν τελειώνει η σειρά, η Wanda παγιδεύει την Agatha στο Westview και χρησιμοποιεί τις δυνάμεις της για να αναγκάσει την Agatha να γίνει ξανά η Agnes.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό εάν σε αυτή τη σειρά θα εμφανιστεί και πάλι η Scarlet Witch. Οπότε για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.