The Last of Us HBO: Επιβεβαίωση πως η σειρά θα πάει μέχρι 3η σεζόν τουλάχιστον

O συνδημιουργός της σειράς Craig Mazin αποκαλύπτει τα πλάνα για τη συνέχεια
17 Απριλίου 2023 15:59
The Last of Us HBO: Επιβεβαίωση πως η σειρά θα πάει μέχρι 3η σεζόν τουλάχιστον

Στα σίγουρα γνωρίζουμε ότι ετοιμάζεται η 2η σεζόν του The Last of Us, καθώς όσοι έχουν παίξει το The Last of Us Part IΙ γνωρίζουν ήδη πόσο μεγάλη ιστορία διηγείται, η οποία ίσως να μη διαρκέσει μία σεζόν, όπως έγινε στην 1η σεζόν της σειράς του HBO, η οποία διασκεύασε τα γεγονότα του πρώτου παιχνιδιού της Naughty Dog. 

Από τότε που τελείωσε η 1η σεζόν οι συντελεστές έχουν αφήσει να εννοηθεί ότι τα γεγονότα του The Last of Us Part 2 δεν μπορούν να τα αφηγηθούν σε μία μόλις σεζόν, αφήνοντας να εννοηθεί έμμεσα ότι η σειρά του HBO θα επιστρέψει και για 3η σεζόν. 

Τώρα, ο Craig Mazin, ένας εκ των συνδημιουργών του σόου μαζί με τον Neil Druckmann, προχώρησε σε νέες δηλώσεις που επιβεβαιώνουν αυτό που πάνω-κάτω είχαμε φανταστεί: το The Last of Us θα συνεχίσει και για 3η σεζόν τουλάχιστον. Άλλωστε το πώς κλείνει το The Last of Us Part II αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής στο σύμπαν αυτό και το The Last of Us Part 3 είναι ένα από τα πιο πολυπόθητα παιχνίδια εκεί έξω -ειδικά για τους fans- για το οποίο ακούγονται πολλές φήμες. 

Μιλώντας σε ένα πάνελ στο NAB Show στο Λας Βέγκας, ο Mazin είπε στους fans να μην περιμένουν πως η σειρά θα τελειώσει με τη 2η σεζόν:

"Τα σχέδιά μας λένε πως δε θα είναι μια ακόμη σεζόν. Θα είμαστε εδώ για αρκετό καιρό ακόμα" 

Πρόκειται για σχόλια που συνδέονται άμεσα με παρόμοια δήλωση που έκανε ο Mazin σε συνέντευξή του στο IndieWire λέγοντας: "Παρόλο που μας έδωσαν το πράσινο φως για μια τηλεοπτική σεζόν, ο Neil και εγώ νιώσαμε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε μια τηλεοπτική σεζόν χωρίς να σκεφτούμε τι θα ακολουθήσει. Υπάρχουν κι άλλα επεισόδια The Last of Us' που θα έρθουν. Και νομίζω ότι η ισορροπία δεν αφορά πάντα να τη βρίσκουμε μόνο μέσα σε ένα επεισόδιο ή ακόμα και από επεισόδιο σε επεισόδιο, αλλά σε σεζόν με σεζόν".

Η Bella Ramsey είχε δηλώσει για την κυκλοφορία της 2ης σεζόν: "Θα περάσει κάποιος καιρός. Νομίζω ότι μάλλον θα αρχίσουμε τα γυρίσματα προς τα τέλη της χρονιάς ή στις αρχές της επομένης. Οπότε θα βγει πιθανότατα προς τα τέλη του 2024 ή τις αρχές του 2025."

Αν αναλογιστούμε πως τα γυρίσματα της 1ης σεζόν χρειάστηκαν σχεδόν 9 μήνες για να ολοκληρωθούν, η 2η σεζόν θα θέλει τουλάχιστον άλλο τόσο καιρό για να ολοκληρωθεί. Ειδικά αν λάβουμε υπόψη του πόσο πιο πολύπλοκη, βαθιά και σκοτεινή ιστορία έχει το Part 2 της ιστορίας. Η εκτίμηση που έδωσε η Ramsey είναι και η πιο "επίσημη" που έχουμε μέχρι τώρα για το πότε θα δούμε τη συνέχεια του ταξιδιού των Joel (Pedro Pascal) και Ellie. 

Για όσους δε γνωρίζουν, η 2η σεζόν του The Last of Us θα καλύψει ένα μέρος των γεγονότων του The Last of Us Part II, καθώς θεωρείται δεδομένο ότι η ιστορία του sequel τίτλου θα επεκταθεί σε μια μελλοντική 3η σεζόν

Στη σειρά του The Last of Us πρωταγωνιστούν οι Pedro Pascal (Mandalorian), Bella Ramsey (Game of Thrones), Gabriel Luna (Terminator: Dark Fate), Nico Parker (Dumbo), Nick Offerman (Parks & Rec), Storm Reid (Euphoria), Merle Dandridge (Greenleaf), Jeffrey Pierce (The Foreigner), Troy Baker (Naruto: Shippuden), Ashley Johnson (Blindspot), Lamar Johnson (Your Honor), Keivonn Woodard, Graham Greene (American Gods) και Elaine Miles (Smoke Signals).

Η σειρά, η οποία βασίζεται στο ομώνυμο παιχνίδι του PlayStation, διαδραματίζεται 20 χρόνια μετά την καταστροφή του σύγχρονου πολιτισμού. Ο Joel, ένας σκληροτράχηλος επιζών, προσλαμβάνεται για να μετακινήσει λαθραία την Ellie, ένα 14χρονο κορίτσι, μακριά από την ζώνη καραντίνας. Αυτό που ξεκινά ως μια μικροδουλειά σύντομα μετατρέπεται σε ένα βάρβαρο ταξίδι, καθώς και οι δύο πρέπει να διασχίσουν τις ΗΠΑ και να εξαρτηθούν ο ένας από τον άλλον για την επιβίωσή τους.