Game of Thrones: Τι γίνεται με τις άλλες spinoff σειρές; Ο George R.R. Martin απαντά

Τα νεότερα για τις άλλες τόσες σειρές που αναπτύσσονται κατευθείαν από την πηγή
15 Απριλίου 2023 11:11
Game of Thrones: Τι γίνεται με τις άλλες spinoff σειρές; Ο George R.R. Martin απαντά

Κατευθείαν από την πηγή μάθαμε τα νεότερα για την κατάσταση των υπόλοιπων spinoff σειρών του Game of Thrones, ύστερα και από την αναπάντεχη ανακοίνωση πως το HBO ετοιμάζει μια ακόμη σειρά και επίσημα με την ιστορία των Dunk & Egg για λογαριασμό της streaming υπηρεσίας Max (πρώην HBO Max).

Επειδή όμως δεν πήραν το πράσινο φως κάποιες πιο επικρατέστερες ιδέες, όπως η prequel σειρά του House of the Dragon με τον Aegon Targaryen, οι fans ανησύχησαν και άρχισαν να ρωτάνε. Για αυτόν τον λόγο ο George R.R. Martin έσπευσε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και να καθησυχάσει για το που βρίσκονται οι υπόλοιπες spinoff σειρές όπως αυτή του "Sea Snake" που είχαμε μάθει πριν καιρό. 

Για ποιες σειρές εκτός του "A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight" μίλησε ο δημιουργός του σύμπαντος; Αυτά είναι αναλυτικά τα όσα είπε μέσα από το blog του: 

"Το καλοκαίρι του 2016, όταν το HBO άρχισε να σκέφτεται για πρώτη φορά spinoffs του GAME OF THRONES, τους πρότεινα δύο ιδέες: το Dance of the Dragons, το οποίο εν καιρώ έγινε HOUSE OF THE DRAGON... και το Dunk & Egg. Αυτό ήταν πριν από επτά χρόνια (και εγώ ο ίδιος με δυσκολία το πιστεύω). Το μάθημα από αυτό είναι ότι η ανάπτυξη απαιτεί χρόνο. Βλέπω όλες αυτές τις ειδήσεις στο διαδίκτυο για τα άλλα spinoffs που θάφτηκαν ή εγκαταλείφθηκαν... δεν έχω ιδέα πού τα βρίσκουν αυτά τα πράγματα... και απλά με κάνουν να κουνάω το κεφάλι μου. Η σειρά της Nymeria είναι ακόμα σε εξέλιξη. Το ίδιο και η σειρά του Sea Snake. Μόλις είχα μια υπέροχη εβδομάδα σε αυτό, δουλεύοντας με τους σεναριογράφους. Και υπάρχουν και άλλες, τόσο live action όσο και κινουμένων σχεδίων. Πόσα θα πάρουν το πράσινο φως όπως το Dunk & Egg; Αδύνατον να πω. Πόσο καιρό θα πάρει; Εξαρτάται."

Εκτός του Dunk & Egg, τα επικρατέστερα μάλλον για να πάρουν το πράσινο φως του HBO είναι οι σειρές του "Sea Snake" και της Nymeria, οι οποίες φημολογούνται ότι αναπτύσσονται εδώ και χρόνια. 

Μόλις ξεκίνησαν επίσης τα γυρίσματα της 2ης σεζόν του House of the Dragon, ενώ στα σκαριά λέγεται ότι υπάρχει και μια spinoff σειρά με τον Jon Snow που θα είναι sequel στα γεγονότα του Game of Thrones.