Η Amazon θέλει να κάνει τη σειρά του RoboCop

Αναγέννηση του franchise μετά το RoboCop: Rogue City
14 Απριλίου 2023 20:55
Η Amazon θέλει να κάνει τη σειρά του RoboCop

Φαίνεται ότι ο RoboCop βρίσκεται στο επίκεντρο φέτος, καθώς όπως έγινε γνωστό, η Amazon σκέφτεται να επαναφέρει το franchise στις οθόνες σας.  

Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει το Deadline, η εταιρία θέλει να πάρει τον γνωστό αστυνομικό από τη μεγάλη συλλογή της MGM και να τον φέρει στο σήμερα, μέσα από μία τηλεοπτική σειρά. 

Το ρεπορτάζ του Deadline αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής: 

Τον τελευταίο χρόνο και από τότε που αγόρασε την MGM η Amazon, η εταιρία σκέφτεται να φέρει πολλούς τίτλους ως ταινίες ή τηλεοπτικές σειρές, συμπεριλαμβανομένων των Robocop, Stargate, Legally Blonde, Fame, Barbershop, The Magnificent Seven, Pink Panther και The Thomas Crown Affair.

Ο RoboCop βρίσκεται στο τραπέζι για μια πιθανή σειρά, αλλά και για ταινία, με τη σειρά να έρχεται πρώτα. 

 
Μέχρι στιγμής δεν έχουν αποκαλυφθεί περισσότερες πληροφορίες γι’ αυτό το project, αλλά το Deadline αναφέρει χαρακτηριστικά ότι η σειρά βρίσκεται ήδη στα σκαριά, σύμφωνα με διάφορες πηγές. Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα από την Amazon.  

Να σας υπενθυμίσουμε ότι στα σκαριά βρίσκεται και το επόμενο βιντεοπαιχνίδι του franchise που ακούει στο όνομα RoboCop: Rogue City και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά. Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι ότι ο θρυλικός Peter Weller, ο οποίος έχει δώσει σάρκα και οστά στον θρυλικό χαρακτήρα των ‘80s, θα δανείσει τη φωνή του και στο παιχνίδι.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.