Τρελή φήμη για αγγλόφωνο remake του Squid Game από δυνατό σκηνοθέτη

Ακούγεται τραβηγμένο αλλά το Netflix έχει προηγούμενο
14 Απριλίου 2023 15:17
Τρελή φήμη για αγγλόφωνο remake του Squid Game από δυνατό σκηνοθέτη

Μια τρελή φήμη κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα σοκάκια του ίντερνετ και των social media που αφορά το αμερικάνικο remake του Squid Game. Ναι, ακούγεται ότι το Netflix θα κάνει αγγλόφωνο remake της δημοφιλέστερης σειράς στην ιστορία του που σημείωσε απίστευτα ρεκόρ προβολών και μάλιστα θέλει να το αναλάβει ένας πασίγνωστος και ικανότατος σκηνοθέτης. 

Από που προέρχεται αυτή η φήμη; Το παράξενο είναι ότι τη μεταφέρει ο έμπιστος insider της βιομηχανίας Jeff Sneider του The Hot Mic Podcast που αναφέρει ότι το Netflix θα κάνει την αμερικάνικη βερσιόν του Squid Game με τον David Fincher στη σκηνοθεσία και την παραγωγή της νέας αυτής σειράς. 

Ο Sneider ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει ιδέα εάν το Netflix έχει προσεγγίσει τον σκηνοθέτη των "Fight Club" και "Se7en" ή αν βρίσκονται σε συζητήσεις, ωστόσο αρκετές πηγές του λένε ότι ο streaming γίγαντας επιθυμεί "διακαώς" τον Fincher για αυτό το project.  

Η συνεργασία μεταξύ Netflix και Fincher είναι ιδιαίτερα θερμή αυτά τα χρόνια καθώς μας έχει χαρίσει τη σειρά-διαμάντι "Mindhunter", την οσκαρική ταινία 'Mank', ενώ τον ερχόμενο Νοέμβριο θα κυκλοφορήσει στην υπηρεσία το "The Killer", η νέα του ταινία με τον Michael Fassbender. Για την ιστορία, απλά να σας θυμίσουμε ότι η φιλμογραφία του Fincher περιλαμβάνει επίσης τα Zodiac (2007), The Social Network (2010), The Girl with the Dragon Tattoo (2011) και Gone Girl (2014).

Μπορεί να ακούγεται τραβηγμένο σαν ιδέα ένα τέτοιο remake αλλά το Netflix έχει προηγούμενο στον τομέα αυτόν, καθώς είδαμε το κορεάτικο remake της ισπανόφωνης σειράς La Casa De Papel (Η Τέλεια Ληστεία). 

Όσα ξέρουμε μέχρι τώρα για τη 2η σεζόν του Squid Game

Για τη 2η σεζόν του Squid Game, ο βραβευμένος με Emmy, Jung-jae αποκάλυψε ότι τα γυρίσματά της θα ξεκινήσουν αυτό το καλοκαίρι και θα χρειαστεί λίγο παραπάνω καιρός για να ολοκληρωθούν, μιας και όπως κάθε σωστό sequel, πρέπει να είναι μεγαλύτερο από τον προκάτοχό του. 

"To Squid Game 2 θα ξεκινήσει τα γυρίσματά του μέσα στο καλοκαίρι και θα διαρκέσουν περίπου 10 μήνες. Δουλεύαμε στην 1η σεζόν για περίπου 10 μήνες και πάλι, αλλά τότε ήταν με τις καθυστερήσεις που είχαν προκληθεί λόγω του COVID-19. Βλέπω όμως ότι η 2η σεζόν θα είναι μεγαλύτερη σε κλίμακα και ίσως να πάρει λίγο παραπάνω καιρός για να ολοκληρωθούν." είπε χαρακτηριστικά. 

Εφόσον τα γυρίσματα του ολοκληρωθούν σε αυτό το πλαίσιο, τότε συνάδει με το ότι το Squid Game 2 θα βγει στο Netflix εντός του 2024, όπως είχε υποσχεθεί σε παλιότερη συνέντευξή του ο δημιουργός, Hwang Dong-hyuk

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο βραβευμένος με Emmy ηθοποιός, οι fans του Squid Game θα δουν νέες διαστάσεις του Gi-hun και πιθανότατα μια πιο κακή...dark side στροφή του. O Jung-jae εξέφρασε τον ενθουσιασμό του στο σημείο όπου ανέφερε πως "θα υποδυθεί την πιο σκοτεινή πλευρά του Gi-hun", κάτι που αφήνει υπόνοιες πως θα είναι διψασμένος να εκδικηθεί για όσα του συνέβησαν στην 1η σεζόν.