True Detective: Night Country - Το πρώτο trailer της 4ης σεζόν είναι εδώ με την Jodie Foster

Νέος κύκλος, αλλαγή τοποθεσίας αλλά γνώριμοι εφιάλτες
12 Απριλίου 2023 23:31
True Detective: Night Country - Το πρώτο trailer της 4ης σεζόν είναι εδώ με την Jodie Foster

Το HBO αποκάλυψε το πρώτο επίσημο trailer της 4ης σεζόν του True Detective που επίσημα θα ονομάζεται "True Detective: Night Country", δίνοντας μια χορταστική ματιά στο επόμενο κεφάλαιο της βραβευμένης αστυνομικής σειράς μυστηρίου. 

Στο νέο κύκλο η Jodie Foster είναι η πρωταγωνίστρια -σαν άλλος Rust Cohle του McConaughey- μαζί με την Kali Reis, όπου θα πρέπει να αφήσουν στην άκρη τις διαφορές τους για να λύσουν ένα φονικό στα παγωμένα βουνά της Αλάσκα. Νέες τοποθεσίες, νέα πρόσωπα αλλά γνώριμοι εφιάλτες και...σύμβολα εμφανίζονται στο trailer της σειράς. 

Δείτε το trailer του True Detective: Night Country: 

Σύμφωνα με την πλοκή του True Detective: Night Country, όλα ξεκινούν στο Ennis της Αλάσκα εκεί όπου έξι άνδρες που χειρίζονται τον Ερευνητικό Σταθμό Tsalal στην Αρκτική εξαφανίζονται χωρίς κανένα ίχνος. Για να λυθεί η υπόθεση επιστρατεύονται οι ντετέκτιβ Liz Danvers (Foster) και Evangeline Navarro (Reis) για να αντιμετωπίσουν το ίδιο το σκοτάδι που κουβαλάνε μέσα τους αλλά και να ξεθάψουν τις στοιχειωμένες αλήθειες που είναι θαμμένες κάτω από τον αιώνιο πάγο.

Στο πλευρό της Foster θα βρίσκεται η Kali Reis, ενώ το cast συμπληρώνουν οι Christopher Eccleston, Fiona Shaw, Finn Bennett, Anna Lambe, Aka Niviâna, Isabella Star Lablanc και Joel D. Montgrand.

Το σενάριο υπογράφει η Issa Lopez, που εκτελεί χρέη showrunner και εκτελεστικής παραγωγούς.

Για την ιστορία, το True Detective έκανε ντεμπούτο το 2014 με τους Matthew McConaughey και Woody Harrelson στο ρόλο δύο ντετέκτιβ που είχαν ως στόχο να λύσουν μία υπόθεση ανθρωποκτονίας στην Λουιζιάνα. Το 2019

Το True Detective: Night Country θα κάνει πρεμιέρα εντός του 2023 στην υπηρεσία Max (πρώην HBO Max).