The Penguin: Πρώτο teaser από τη σειρά του Colin Farrell που θυμίζει Sopranos στον κόσμο του Batman

Το σύμπαν του The Batman μεγαλώνει στο -πρώην- HBO Max
12 Απριλίου 2023 23:01
The Penguin: Πρώτο teaser από τη σειρά του Colin Farrell που θυμίζει Sopranos στον κόσμο του Batman

Το event του λανσαρίσματος του Max, που θα αποτελέσει διάδοχος του HBO Max, έκρυβε πολλές εκπλήξεις και ανακοινώσεις και ανάμεσά τους, πήραμε τα πρώτα πλάνα από το "The Penguin" την spinoff σειρά της ταινίας The Batman δια χειρός Matt Reeves. 

Και μάλιστα χορταστικά πλάνα τόσο από τη σειρά όσο και από τα γυρίσματά της τα οποία δεν έχουν ολοκληρωθεί. Εδώ ο υποψήφιος για Όσκαρ, Colin Farrell επιστρέφει στο ρόλο του Penguin aka Oswald Cobblepot στη σειρά που συνεχίζει το "The Batman Saga" που ξεκίνησε ο ίδιος ο Matt Reeves με την ομώνυμη ταινία και τον Robert Pattinson πρωταγωνιστή

Και πώς μοιάζει το The Penguin; Σαν το "Sopranos" να συναντά τον υπόκοσμο του Batman και της Gotham, καθώς ο Πιγκουίνος είναι πλέον το "αφεντικό" του υποκόσμου στην πόλη και δε διστάζει να τσακίσει όποιον του σταθεί εμπόδιο. Σαν άλλος Τόνι Σοπράνο, ο Farrel ακούγεται να λέει στο voiceover του trailer "Και θα ρωτήσεις τον εαυτό σου, τι είδους ζωή θέλω να ζήσω; Ο κόσμος δεν είναι φτιαγμένους για τύπους όπως εμείς, για αυτό πρέπει να παίρνουμε ότι μας ανήκει"

Δείτε το teaser από το The Penguin: 

Όπως επιβεβαιώθηκε το Penguin θα κάνει πρεμιέρα εντός του 2024, χωρίς ωστόσο να δίνεται συγκεκριμένη ημερομηνία, αλλά μάθαμε ότι θα αποτελείται από 8 επεισόδια. Στο cast εκτός του Farrell θα συμμετέχουν οι: Cristin Milioti, Rhenzy Feliz, Michael Kelly, Shohreh Aghdashloo, Deirdre O’Connell, Clancy Brown και Michael Zegen. Στις νεότερες προσθήκες προσώπων συναντάμε τους Carmen Ejogo (Fantastic Beasts, True Detective S3), Francois Chau (Lost, The Expanse) και David H. Holmes (High Fidelity). 

Επίσης κυκλοφόρησε και μια πρώτη επίσημη φωτογραφία, υψηλής ανάλυσης, του Πιγκουίνου του Φάρελ από την τηλεοπτική σειρά spinoff του The Batman Saga. Δείτε την παρακάτω: 

Εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Matt Reeves, Dylan Clark, Colin Farrell, Lauren LeFranc, μαζί με τον Craig Zobel που σκηνοθετεί τα πρώτα τρία επεισόδια. 

Επιπροσθέτως, το Reeves τόνισε ότι η σειρά θα συνδέεται άμεσα με το The Batman - Part II με πρωταγωνιστή τον Robert Pattinson. Όπως είπε χαρακτηριστικά: "Υπάρχουν πολλά πράγματα που θέλουμε να κάνουμε. Ο τρόπος που θα κάνουμε το The Penguin και πως αυτό θα οδηγήσει στη συνέχεια (του The Batman), αλλά και πώς θα είναι αυτή η συνέχεια."

Τα γυρίσματα του The Batman Part 2 θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο Νοέμβριο, όπως δήλωσε ο παραγωγός της ταινίας, ενώ θα βγει στους κινηματογράφους στις 3 Οκτωβρίου του 2025. 

Το The Penguin και επίσημα πλέον μάθαμε ότι θα κυκλοφορήσει εντός του 2024 στην streaming υπηρεσία Max (πρώην HBO Max).