Γνωρίστε τη νέα prequel σειρά του Game of Thrones με τους Ser Duncan και Egg

Έρχεται στο MAX για να διηγηθεί μια άλλη πλευρά του Westeros
12 Απριλίου 2023 22:38
Γνωρίστε τη νέα prequel σειρά του Game of Thrones με τους Ser Duncan και Egg

Εν μέσω του ειδικού event της Warner Bros. Discovery για το λανσάρισμα της υπηρεσίας Max που θα αντικαταστήσει το HBO Max, μάθαμε και μερικά νέα από το σύμπαν του Game of Thrones. 

Τελικά, η επόμενη σειρά του σύμπαντος του George R.R. Martin, μετά το House of the Dragon, που θα δούμε στις οθόνες μας δε θα είναι η φημολογούμενη prequel σειρά με τον Aegon Targaryen. Γνωρίστε το "A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight" το οποίο έλαβε το πράσινο φως από το Max για να γίνει σειρά και θα μας μεταφέρει -όπως και το HotD- δεκάδες χρόνια πριν τα γεγονότα του A Song of Ice and Fire

Πρόκειται για την εδώ και αρκετά χρόνια φημολογούμενη prequel σειρά του Game of Thrones, που θα διηγηθεί στις ιστορίες του ιππότη Ser Duncan the Tall και του μικροκαμωμένου ακόλουθού του, ονόματι "Egg". Θα βασίζεται φυσικά στα spinoff μυθιστορήματα του George R.R. Martin των Dunk & Egg, εκεί όπου εκτελεστικός παραγωγός και σεναριογράφος θα είναι ο ίδιος με την Ira Parker, ενώ εκτελεστικοί παραγωγοί θα είναι επίσης οι Ryan Condal (συνδημιουργός House of the Dragon) και Vince Gerardis. 

Η επίσημη περιγραφή της σειράς αυτής αναφέρει: "Έναν αιώνα πριν από τα γεγονότα του Game of Thrones, δύο απίθανοι ήρωες περιπλανιόντουσαν στο Γουέστερος... ένας νεαρός, αφελής αλλά θαρραλέος ιππότης, ο Σερ Duncan ο Ψηλός, και ο μικροκαμωμένος ακόλουθος του, ο Egg. Σε μια εποχή που η γενιά των Targaryen κατέχει ακόμα τον Σιδερένιο Θρόνο και η μνήμη του τελευταίου δράκου δεν έχει ακόμα χαθεί από τη μνήμη των ζωντανών, σπουδαία πεπρωμένα, ισχυροί εχθροί και επικίνδυνα κατορθώματα περιμένουν αυτούς τους ασυνήθιστους και ασύγκριτους φίλους."

Δείτε το σχετικό teaser της ανακοίνωσης: 

Το εν λόγω prequel σόου του Game of Thrones είναι ένα από τα πολλά  spinoff που φημολογούνται εδώ και καιρό, το οποίο εν τέλει πήρε το "πράσινο φως" για να προχωρήσει η παραγωγή του. 

Μόλις ξεκίνησαν επίσης τα γυρίσματα της 2ης σεζόν του House of the Dragon, ενώ στα σκαριά λέγεται ότι υπάρχει και μια spinoff σειρά με τον Jon Snow που θα είναι sequel στα γεγονότα του Game of Thrones.