Έχουμε νέα για τη συγχώνευση των HBO Max και Discovery+ - Τι θα γίνει με την Ελλάδα;

Η νέα υπηρεσία θα αποκαλυφθεί πλήρως πολύ σύντομα
12 Απριλίου 2023 15:12
Έχουμε νέα για τη συγχώνευση των HBO Max και Discovery+ - Τι θα γίνει με την Ελλάδα;

Σύμφωνα με ένα ρεπορτάζ του The New York Times, η νέα streaming υπηρεσία των Warner Bros. Discovery και HBO πρόκειται να αποκαλυφθεί πλήρως πολύ σύντομα. Είχαμε ακούσει ότι το HBO Max και το Discovery+ θα συγχωνευτούν και θα γίνουν μια υπηρεσία, και φαίνεται ότι πολύ σύντομα θα μάθουμε νεότερα. Μάλιστα, ακούγεται ότι ο νέος streaming "γίγαντας" θα ακούει στο όνομα “MAX”.

Έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από τότε που ο David Zaslav, ο CEO της νέας Warner Bros. Discovery ανακοίνωσε ότι έχει στα σχέδιά του να συγχωνεύσει τα HBO Max και Discovery+ ως μία πλατφόρμα. Μάλιστα, είχε δηλώσει ότι το “MAX” θέλει να βρίσκεται στην κορυφή των streaming υπηρεσιών στον κόσμο.

Με το νέο ρεπορτάζ, λοιπόν, η Warner Bros. Discovery θέλει να παρουσιάσει τη νέα υπηρεσία πολύ σύντομα ίσως και σήμερα ημέρα Τετάρτη. Το Max θα έχει κλασσικές σειρές από τον τεράστιο κατάλογο του HBO, όπως είναι το Game of Thrones, το House of the Dragon, το The Last of Us και το Sopranos. Το περιεχόμενο αυτό θα μεγαλώσει πολύ, αφού θα φέρει υλικό και από το Discovery+, με προγράμματα όπως τα Fixer Upper, Dr. Pimple Popper και Property Brothers.

Σύμφωνα με τη νέα αναφορά, το MAX θα κοστίζει 16 δολάρια το μήνα για την αγορά της Αμερικής, όπως ακριβώς κοστίζει τώρα το HBO Max και πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στον Μάιο ή τον Ιούνιο. Η υπηρεσία θα προσφέρει και ένα πιο φθηνό πακέτο που κατά πάσα πιθανότητα θα έχει και διαφημίσεις.

Μέχρι στιγμής δε γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσει το MAX στην Ελλάδα, αλλά σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, η Warner Bros. Discovery έχει πολλά σχέδια και θέλει να έχει την κορυφαία υπηρεσία του κόσμου. Ίσως, λοιπόν, τη διαθέσει σε περισσότερες χώρες για να “χτυπήσει” τον ανταγωνισμό.

Μέχρι να ανακοινωθεί κάτι επίσημα, καλό θα ήταν να λάβετε τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη, καθώς μιλάμε για ρεπορτάζ και όχι για κάτι επίσημο από την ίδια την Warner.