You Σεζόν 5: Θα μείνει ο Joe στο Λονδίνο ή όχι; Τώρα ξέρουμε

Νέες πληροφορίες για τον τελευταίο κύκλο της σειράς
11 Απριλίου 2023 13:43
You Σεζόν 5: Θα μείνει ο Joe στο Λονδίνο ή όχι; Τώρα ξέρουμε

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες που αφορούν την 5η σεζόν του YOU (ΕΣΥ) του Netflix. Ένα από τα κύρια ερωτήματα των fans της σειράς είναι εάν ο Joe Goldberg ή αλλιώς Jonathan Moore του Penn Badgley θα παραμείνει στο Λονδίνο ή εάν θα φύγει από εκεί, όπως άλλωστε μάς έχει συνηθίσει με κάθε νέα σεζόν.

Την απάντηση έρχεται τώρα να δώσει το ίδιο το Netflix, καθώς μέσα από τα επίσημα social media της σειράς μάθαμε ότι όντως ο Joe θα φύγει από την Αγγλία και θα πάει εκεί όπου ξεκίνησαν όλα.

Έτσι, μετά από το συγκλονιστικό φινάλε της 4ης σεζόν με τον καθηγητή Jonathan να «παλεύει» με τους δαίμονές του, ο 5ος και τελευταίος κύκλος θα σας μεταφέρει και πάλι στη Νέα Υόρκη, εκεί όπου γνωρίσατε για πρώτη φορά τον Joe.

Καλώς ήρθες στη Νέα Υόρκη, Joe. Τα λέμε στην 5η σεζόν.

Το Netflix δεν αποκάλυψε τίποτα άλλο σχετικά με τον 5ο κύκλο και το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι υπομονή, καθώς όπως φαίνεται πρόκειται να καθυστερήσει αρκετά μέχρι να κάνει πρεμιέρα.

Η 5η σεζόν θα παίξει του χρόνου στην υπηρεσία και θα βάλει οριστική τελεία στη ζωή του μανιακού stalker που στοίχειωσε τις οθόνες σας από το 2018. Επιπροσθέτως, δεν ξέρουμε αν το τελευταίος κύκλος θα χωριστεί σε δύο μέρη όπως είδαμε με τον 4ο.

You Σεζόν 4 – Μέρος 1ο: Από σήμερα διαθέσιμος ο νέος κύκλος στο Netflix

Αν δεν έχετε παρακολουθήσει ακόμα την 4η σεζόν, η επίσημη σύνοψη λέει τα εξής:

Πλέον είναι ο καθηγητής Jonathan Moore, ο οποίος εδρεύει στο Λονδίνο και παρά τις προσπάθειες να ξεπεράσει το παρελθόν του, αυτό δεν τον αφήνει σε ησυχία. Σαν καθηγητής πλέον βρίσκει την τέλεια κρυψώνα: "έναν κύκλο προνομιούχων κόπανων", όπως ακούγεται να λέει στο trailer. Φαίνεται όμως να παλεύει με τον δαίμονα μέσα του και του λείπει να έχει κάποια εκεί έξω να παρακολουθεί.

Πρωταγωνιστούν επίσης οι: Tati Gabrielle, Charlotte Ritchie, Lukas Gage, Ed Speleers, Tilly Keeper, Amy-Leigh Hickman. Τα υπόλοιπα μέλη του cast είναι οι: Niccy Lin, Aidan Cheng, Stephen Hagan, Ben Wiggins, Eve Austin, Ozioma Whenu, Dario Coates, Sean Pertwee, Brad Alexander, Alison Pargeter και Adam James.

Το YOU παίζει μέσα από τη «συχνότητα» του Netflix.