H Κιμ Καρντάσιαν θα παίξει στην 12η σεζόν του American Horror Story

Στροφή στην ηθοποιία για την διάσημη influencer και επιχειρηματία
10 Απριλίου 2023 23:09
H Κιμ Καρντάσιαν θα παίξει στην 12η σεζόν του American Horror Story

Η Κιμ Καρντάσιαν, πέρα από το ριάλιτι των "Kardashians" ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει για πρώτη φορά σε τηλεοπτική σειρά και να δοκιμάσει το ταλέντο της στην υποκριτική. 

Είναι γεγονός λοιπόν ότι η 42χρονη entrepreneur και influencer θα παίξει στην επερχόμενη 12η σεζόν του "American Horror Story", εκεί όπου μαζί της θα συμπρωταγωνιστήσει η Emma Roberts, γνωστή μούσα του δημιουργού, Ryan Murphy, αλλά και ένα από τα πιο γνωστά πρόσωπα του AHS, το οποίο κάνει τη μεγάλη επιστροφή του. Επίσης, για πρώτη φορά στην ιστορία του AHS το σενάριο αλλά και τα καθήκοντα του showrunner θα τα αναλάβει ένα άτομο, στην προκειμένη η Halley Feiffer. 

Ο Murphy δήλωσε τα εξής για την προσθήκη της Kim Kardashian στο cast: "Η Kim είναι από τα μεγαλύτερα και λαμπρότερα τηλεοπτικά αστέρια στον κόσμο και είμαστε ενθουσιασμένοι που την καλωσορίζουμε στην οικογένεια του AHS. Η Έμμα και εγώ είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με αυτή την δυναμική φιγούρα της κουλτούρας. Η Halley Feiffer έχει γράψει έναν διασκεδαστικό, κομψό και ταυτόχρονα τρομακτικό ρόλο ειδικά για την Kim και αυτή η σεζόν θα είναι φιλόδοξη και διαφορετική από οτιδήποτε άλλο έχουμε κάνει ποτέ".

 Ένας λόγος που την προσέλαβε ο Murphy στο American Horror Story είναι όταν είδε την Καρντάσιαν στην παρουσίαση του Saturday Night Live! το 2021 και το περασμένο καλοκαίρι την πρσέγγισε για να αναλάβει τον πρώτο της υποκριτικό ρόλο σε τηλεοπτική σειρά. Στο παρελθόν και η Lady Gaga είχε πρωταγωνιστήσει στην 5η σεζόν του "AHS" με μεγάλη επιτυχία, πριν κάνει το μεγάλο της άνοιγμα στο Χόλιγουντ και την οσκαρική της ερμηνεία στο "A Star Is Born". 

Επίσης, άλλη μια πρωτιά για τη 12η σεζόν του American Horror Story είναι πως θα βασίζεται σε πρωτογενές υλικό, καθώς ο τίτλος της θα είναι "AHS: Delicate". Και αυτό διότι θα βασίζεται στο επερχόμενο μυθιστόρημα της Danielle Valentine με τίτλο "Delicate Condition", το οποίο διηγείται την ιστορία μιας γυναίκας που πείθετε ότι μια σατανική φιγούρα έχει στήσει ένα ζοφερό σχέδιο για να διασφαλίσει ότι δε θα μείνει ποτέ έγκυος. 

H 12η σεζόν του AHD θα αρχίσει τα γυρίσματα τον Απρίλιο ενώ η πρεμιέρα του στο FX αναμένεται εντός του καλοκαιριού. Στην Ελλάδα η σειρά προβάλλεται μέσα από το Disney+.