Manifest 4η Σεζόν: Ετοιμαστείτε για τα τελευταία επεισόδια - Μάθαμε πότε βγαίνουν

Το μεγάλο φινάλε του μυστηρίου είναι κοντά! Δείτε το πρώτο trailer
07 Απριλίου 2023 23:59
Manifest 4η Σεζόν: Ετοιμαστείτε για τα τελευταία επεισόδια - Μάθαμε πότε βγαίνουν

Το μεγάλο φινάλε του Manifest και του μυστηρίου του είναι κοντά στο να αποκαλυφθεί. Το Netflix ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας των τελευταίων επεισοδίων της 4ης σεζόν του Manifest, καθώς τα προηγούμενα επεισόδια είχαν προβληθεί τον περασμένο Νοέμβριο. Προετοιμαστείτε λοιπόν για τον επίλογο της ιστορίας των επιβατών της πτήσης Montego Ari Flight 828. 

Έτσι, το Part 2 της 4ης σεζόν του Manifest θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Ιουνίου του 2023 στο Netflix, δηλαδή οκτώ μήνες μετά την διάθεση του Part 1. Εκτός από το teaser poster για τα τελευταία 10 επεισόδια, κυκλοφόρησε και ένα πρώτο teaser trailer, τα οποία μπορείτε να απολαύσετε παρακάτω: 

Πρωταγωνιστές στην 4η σεζόν είναι οι εξής: Melissa Roxburgh ως Michaela Stone, Josh Dallas ως Ben Stone, J. R. Ramirez ως Jared Vasquez, Luna Blaise ως Olive Stone, Ty Doran ως Cal Stone, Parveen Kaur ως Dr. Saanvi Bahl, Matt Long ως Zeke Landon, Holly Taylor ως Angelina Meyer και Daryl Edwards ως Vance.

Η πλοκή της 4ης σεζόν:

Δύο χρόνια αφότου η άγρια δολοφονία της Γκρέις έφερε τα πάνω κάτω στη ζωή τους, η οικογένεια Στόουν βρίσκεται σε σύγχυση, καθώς ο συντετριμμένος Μπεν συνεχίζει να θρηνεί τη γυναίκα του και να αναζητά την απαχθείσα κόρη του, την Ίντεν. Καταπιεσμένος από τη θλίψη του, ο Μπεν παραιτήθηκε από τον ρόλο του συν-καπετάνιου της σωσίβιας λέμβου, αφήνοντας τη Μικαέλα να την κυβερνήσει μόνη της, πράγμα σχεδόν αδύνατο, καθώς κάθε κίνηση των επιβατών παρακολουθείται πλέον από ένα κυβερνητικό μητρώο. Καθώς η ημερομηνία θανάτου πλησιάζει και οι επιβάτες αναζητούν απελπισμένα έναν δρόμο επιβίωσης, ένας μυστηριώδης επιβάτης φτάνει με ένα πακέτο για τον Καλ που αλλάζει όλα όσα γνωρίζουν για την πτήση 828 και θα αποδειχθεί το κλειδί για να ξεκλειδώσουν το μυστικό των Κλήσεων σε αυτό το συναρπαστικό, συγκλονιστικό και βαθιά συναισθηματικό ταξίδι.

Το φινάλε του Manifest θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Ιουνίου του 2023 μόνο στο Netflix.