Silo: Αν σας αρέσουν τα sci-fi πρέπει να τσεκάρετε τη νέα σειρά της Apple (ΒΙΝΤΕΟ)

Η σειρά των 10 επεισοδίων έρχεται στο Apple TV+
07 Απριλίου 2023 19:01
Silo: Αν σας αρέσουν τα sci-fi πρέπει να τσεκάρετε τη νέα σειρά της Apple (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Apple κυκλοφόρησε το επίσημο trailer για το Silo, μια ολοκαίνουργια δυστοπική σειρά που είναι βασισμένη στο best seller του Hugh Howey. Το σόου θα παίξει μέσα από την streaming υπηρεσία Apple TV+ και πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις αρχές του Μαΐου.

Η επίσημη σύνοψη της σειράς λέει: Σε ένα ερειπωμένο και τοξικό μέλλον, χιλιάδες άνθρωποι ζουν σε ένα γιγάντιο σιλό βαθιά κάτω από τη γη. Όταν ο σερίφης παραβιάζει έναν βασικό κανόνα της κοινότητας και οι κάτοικοι πεθαίνουν μυστηριωδώς, μια μηχανικός ονόματι Juliette αρχίζει να αποκαλύπτει κάποια συγκλονιστικά μυστικά και την αλήθεια για το μέρος που ζει.

Στο Silo παίζουν οι Rebecca Ferguson (Dune, Doctor Sleep), Harriet Walter (Succession), Chinaza Uche (Dickinson), Avi Nash (The Walking Dead), David Oyelowo (Selma), Rashida Jones (Parks and Recreation) και Tim Robbins (Mystic River).

Showrunner και σεναριογράφους της σειράς είναι ο Graham Yost των Band of Brothers και Justified, ενώ ο Morten Tyldum του The Imitation Game σκηνοθέτησε τρία επεισόδια.

Το Silo θα παίξει στο Apple TV+ στις 5 Μαΐου με τα δύο πρώτα επεισόδιά του. Έπειτα, τα επεισόδια θα προβάλλονται κάθε Παρασκευή μέχρι τις 30 Ιουνίου. Παρακολουθήστε το trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.