O Green Arrow επιστρέφει στην 9η σεζόν του “The Flash“ - Δείτε το επικό trailer

Το 9ο επεισόδιο της τελευταίας σεζόν επιφυλάσσει συγκινήσεις για τους fans του Arrowverse
06 Απριλίου 2023 14:49
O Green Arrow επιστρέφει στην 9η σεζόν του “The Flash“ - Δείτε το επικό trailer

Την προσοχή σας fans του Arrowverse καθώς κυκλοφόρησε η πρώτη ματιά στην μεγάλη επιστροφή του Stephen Amell ως Green Arrow για τις ανάγκες της 9ης και τελευταίας σεζόν του "The Flash" με τον Grant Gustin. Οι δυο κεντρικοί ήρωες του Arrowverse της DC θα ξανασυναντηθούν στο 9ο επεισόδιο του 9ου κύκλου και θα μοιράσουν ρίγη συγκίνησης με την επανένωσή τους. 

Το The CW κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του εν λόγω επεισοδίου με τίτλο "It's My Party and I'll Die if I Want To" όπου ο Amell θα υποδυθεί ξανά τον εμβληματικό ρόλο του Oliver Queen για μια ακόμη (τελευταία ίσως) φορά. 

Στο "πάρτι" αυτό του 9ου επεισοδίου δε θα είναι ο μοναδικός καλεσμένος καθώς θα επιστρέψει και ο David Ramsey ως John Diggle από τη σειρά "Arrow" καθώς και άλλοι δύο παλιοί αστέρες της σειράς Flash. Πρόκειται για τους Keiynan Lonsdale και Sendhil Ramamurthy που θα υποδυθούν ξανά τους ρόλους των Wally West/Kid Flash και Ramsey Rosso/Bloodwork.

Μάλιστα, σκηνοθέτης του θα είναι η Danielle Panabaker, η οποία στη σειρά υποδύεται την Kaitlin Snow/ Frost. Σύφμωνα με την πλοκή ο Barry Allen θα γιορτάζει τα 30ά γενέθλιά του μόνο που αυτά παίρνουν μια αναπάντεχη τροπή όταν ανακαλύπτει ότι ένα νέο Multiverse απειλεί την ύπαρξη του δικού τους. 

Δείτε το trailer της επιστροφής του Stephen Amell ως Green Arrow: 

Η πρεμιέρα του 9ου επεισοδίου της τελευταίας σεζόν του The Flash θα γίνει στις 26 Απριλίου στο The CW, ενώ στην Ελλάδα τα νέα επεισόδια προβάλλονται μέσα από το Netflix.