Bridgerton: Queen Charlotte – Νέο υλικό από την prequel σειρά του Netflix (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Στις οθόνες σας από τον Μάιο
04 Απριλίου 2023 14:05
Bridgerton: Queen Charlotte – Νέο υλικό από την prequel σειρά του Netflix (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κυκλοφόρησε νέο φωτογραφικό υλικό από το Bridgerton: Queen Charlotte (Μπρίτζερτον: Η Ιστορία της Βασίλισσας Καρλόττας), το οποίο θα παίξει μέσα στον Μάιο στο Netflix. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, πρόκειται για την prequel σειρά του Bridgerton, που θέλει να σας παρουσιάσει κάποια σημαντικά γεγονότα.

Το Netflix είχε δηλώσει παλιότερα ότι σε αυτό το σόου θα μάθετε πως ξεκίνησαν όλα, με κεντρικά πρόσωπα τους King George (Corey Mylchreet) και Princess Charlotte (India Amarteifio). Σε αυτούς τους χαρακτήρες επικεντρώνονται και οι νέες φωτογραφίες που δημοσιευτήκαν από τον επίσημο λογαριασμό της σειράς στο Twitter, με τον χαρακτήρα του Mylchreet μεταξύ άλλων να συνοδεύει για το χορό τη νεαρή πριγκίπισσα Charlotte.

Δείτε τις νέες εικόνες παρακάτω:

Η επίσημη σύνοψη αναφέρει τα εξής:

Ο γάμος της βασίλισσας Καρλόττας και του βασιλιά Γεωργίου της Αγγλίας γεννά μια ιστορία αγάπης που αλλάζει τον κόσμο της υψηλής κοινωνίας στο prequel του Bridgerton.

Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι η σειρά θα αποτελείται από 6 επεισόδια και τη σκηνοθετεί ο Tom Verica, ο οποίος έχει δουλέψει στα How to Get Away with Murder, American Dreams και Zodiac, ενώ το σενάριο για ένα επεισόδιο έγραψε η Shonda Rhimes του Grey’s Anatomy.

Στο Bridgerton: Queen Charlotte πρωταγωνιστούν οι India Amarteifio, Eric Tiede, Freddie, Golda Rosheuvel, Michelle Fairley, Ruth Gemmell, Adjoa Andoh, Corey Mylchreest και άλλοι.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι παρόλο που θα είναι μια prequel σειρά, θα σας δώσει και μερικές κλεφτές ματιές από όλα αυτά που συνέβησαν στον 19ο αιώνα. Αυτό είχε δηλώσει η Lady Whistledown όταν ετοίμαζε την 3η σεζόν του Bridgerton.

Το Queen Charlotte: A Bridgerton Story (Μπρίτζερτον: Η Ιστορία της Βασίλισσας Καρλόττας) θα παίξει στο Netflix στις 4 Μαΐου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.