Ξέσπασε φωτιά στο πλατό της 2ης σεζόν του Lord of the Rings: The Rings of Power (ΦΩΤΟ)

Πυκνοί καπνοί σκέπασαν το στούντιο του τηλεοπτικού LOTR στη Μ. Βρετανία
03 Απριλίου 2023 22:05
Ξέσπασε φωτιά στο πλατό της 2ης σεζόν του Lord of the Rings: The Rings of Power (ΦΩΤΟ)

Ένα δεύτερο ατύχημα έλαβε χώρα στο πλατό της 2ης σεζόν του Lord of the Rings: The Rings of Power, καθώς μετά το άλογο που πέθανε στα γυρίσματα, τώρα ξέσπασε φωτιά

Συγκεκριμένα σήμερα το απόγευμα στα Bray Studios στο Windsor της Μεγάλης Βρετανίας, πυκνοί μαύροι καπνοί εθεάθησαν να υψώνονται σε μια αποθήκη εντός τη περιμέτρου του πλατό. Η πυροσβεστική υπηρεσία ανταποκρίθηκε γρήγορα και εκκένωσε τον χώρο άμεσα για περίπου μία ώρα, όσο δηλαδή τους πήρε μέχρι να σβήσουν τη φωτιά. Ευτυχώς για την παραγωγή και το συνεργείο δε χρειάστηκε η πλήρης εκκένωση όλου του στούντιο και παρέμειναν εκεί. 

Η πυρκαγιά σύμφωνα με την τοπική Πυροσβεστική υπηρεσία προκλήθηκε από ηλεκτρολογικά αίτια σε μια αποθήκη. Το γεγονός αυτό επιβεβαίωσε και εκπρόσωπος των Amazon Studios λίγες ώρες μετά. Αν και τα γυρίσματα σταμάτησαν προσωρινά για όσο επιχειρούσε η Πυροσβεστική υπηρεσία, έπειτα συνεχίστηκαν κανονικά, όπως αναφέρει το Metro και η The Sun. 

Να αναφέρουμε ότι πλέον για τη νέα σεζόν του Rings of Power τα γυρίσματα μετακόμισαν στην Μ. Βρετανία από την Ν. Ζηλανδία, που ήταν παραδοσιακά ο τόπος και το "σπίτι" του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών σε κάθε παραγωγή του. 

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο: 

Η τριλογία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών επιστρέφει σε 4Κ και Dolby Atmos για περιορισμένες προβολές στην Ελλάδα. 

Όσα ξέρουμε μέχρι τώρα για τη 2η σεζόν του Rings of Power

Οι νέες προσθήκες του cast της 2ης σεζόν του Lordo f the Rings: The Rings of Power είναι οι εξής: Ben Daniels του The CrownGabriel Akuwudike (Hanna), Yasen ‘Zates’ Atour (The Witcher), Nia Towle (Persuasion), Nicholas Woodeson (Rome), και την πρωτοεμφανιζόμενη Amelia Kenworthy. Επίσης, ο Sam Hazeldine αναλαμβάνει από εδώ και πέρα τον ρόλο του Adar από τον Joseph Mawle. 

Aκόμη έχομε τους: Oliver Alvin-Wilson (“Murder in Provence,” “The Bay”), Stuart Bowman (“Bodyguard,” “Slow West”), Gavi Singh Chera (“The Undeclared War,” “The Lazarus Project”), William Chubb (“Vampire Academy,” “The Sandman”), Kevin Eldon (“The Last Kingdom,” “Hugo”), Will Keen (“Ridley Road,” “The Pursuit of Love”), Selina Lo (“Boss Level,” “Hellraiser”), και Calam Lynch (“Bridgerton,” “Derry Girls”).

Rings of Power 2η σεζόν: Αποκλειστικά γυναικεία υπόθεση θα είναι τα νέα επεισόδια

Όλοι αυτοί μαζί με τα ονόματα της πρώτης σεζός όπως οι: Cynthia Addai-Robinson, Robert Aramayo, Owain Arthur, Charlie Vickers, Maxim Baldry, Nazanin Boniadi, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Charles Edwards, Trystan Gravelle, Sophia Nomvete, Lloyd Owen, Megan Richards, Dylan Smith, Leon Wadham, Benjamin Walker, Daniel Weyman και Sara Zwangobani

Τo πλάνο της Amazon θέλει τη σειρά να επεκτείνεται σε πέντε σεζόν, με τους συντελεστές και showrunners να έχουν ήδη ξεκάθαρο το πλάνο για το πώς θα ολοκληρωθεί η ιστορία.

Επειδή τα γυρίσματα ξεκίνησαν πρόσφατα για τη 2η σεζόν του The Lord of The Rings: The Rings of Power, η επιστροφή της στις οθόνες μας αναμένεται να γίνει εντός του 2024