Secret Invasion: Το νέο trailer είναι εδώ με τον Samuel Jackson να ετοιμάζεται για τον μεγάλο πόλεμο

Θα δείτε και τις Olivia Colman και Emilia Clarke
03 Απριλίου 2023 14:31
Secret Invasion: Το νέο trailer είναι εδώ με τον Samuel Jackson να ετοιμάζεται για τον μεγάλο πόλεμο

Η Marvel άνοιξε επιτέλους τα χαρτιά της και έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer από τη νέα σειρά του MCU και του Disney+, Secret Invasion. Με κεντρικό πρόσωπο τον Samuel Jackson ως Nick Fury, το νέο βίντεο έχει όλα όσα περιμένετε, με έναν νέο πόλεμο να έχει ξεσπάσει στη Γη.

Επιπροσθέτως, βλέπουμε και την Sonya Falsworth που την υποδύεται η Olivia Colman, την G'iah της Emilia Clarke, καθώς και άλλους χαρακτήρες. Με την 5η φάση του MCU να έχει ήδη ξεκινήσει με το Ant-Man and The Wasp: Quantumania, ο Fury καλείται να τα βγάλει πέρα στη Γη μετά από την εισβολή των Skrulls και θα χρειαστεί βοήθεια για να τα καταφέρει.

Σε αυτό το δίλεπτο trailer θα πάρετε και μια μικρή γεύση από τους κακούς της υπόθεσης, ενώ όπως είχε δηλώσει παλιότερα ο Martin Freeman, ο οποίος βρίσκεται κανονικά στη σειρά, το Secret Invasion θα είναι πολύ σκοτεινό. Αυτό φαίνεται άλλωστε και από το trailer, που μπορείτε να το απολαύσετε παρακάτω.

 

Λίγα λόγια για το Secret Invasion:

Ο Nick Fury ήταν άφαντος για τρία χρόνια μετά τα γεγονότα του "Avengers: Endgame" και η Maria Hill ζητούσε τη βοήθειά του αλλά ήταν άφαντος. Τώρα επιστρέφει βγαίνοντας από τις σκιές και πάλι με έναν και μοναδικό σκοπό: να αποτρέψει μια εισβολή των Skrulls στη Γη. Θα τα καταφέρει ή είναι ήδη πολύ αργά για τον πρώην επικεφαλής της SHIELD;

Το cast της σειράς απαρτίζεται και από τους Cobie Smulders, Kingsley Ben-Adir, Ben Mendelsohn, Christopher McDonald, Don Cheadle και Martin Freeman.

Η σειρά που είναι μέρος του Phase 5 του MCU θα αποτελείται από 6 επεισόδια, με showrunner τον Kyle Bradstreet και σκηνοθέτες επεισοδίων τους Thomas Bezucha και Ali Selim.

Το Marvel Studios’ Secret Invasion θα παίξει στο Disney+ στις 21 Ιουνίου.