Lilo & Stitch: Βρέθηκε η ηθοποιός που θα κάνει την “Lilo” στο remake της Disney (ΦΩΤΟ)  
Θα παίξει πλάι στον Zach Galifianakis

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε μια είδηση που αφορά το επερχόμενο live-action remake της Disney, Lilo & Stitch (Λίλο και Στιτς). Πιο συγκεκριμένα, το THR μεταφέρει ότι βρέθηκε η ηθοποιός που θα δώσει σάρκα και οστά στην Lilo.
Έτσι φαίνεται ότι η Lilo της ταινίας θα είναι η Maia Kealoha και θα παίξει πλάι στον Zach Galifianakis, του οποίου ο ρόλος δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός. Η Kealoha είναι μια νέα ηθοποιός που δεν έχει παίξει σε κάποια άλλη ταινία.
Τη σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο Dean Fleischer-Camp γνωστός από τη δουλειά του στο "Marcel the Shell With Shoes On" της A24.
Το Lilo & Stitch κυκλοφόρησε το 2002 στους κινηματογράφους και ένα χρόνο αργότερα επεκτάθηκε το σύμπαν του με τη σειρά "Lilo & Stitch: The Series", η οποία μάλιστα προβάλλονταν στην ΕΤ1 πριν από αρκετά χρόνια.
Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Disney ετοιμάζει και τα remakes των The Little Mermaid (Η Μικρή Γοργόνα), Snow White and the Seven Dwarves (Η Χιονάτη και οι 7 Νάνοι) και Hercules (Ηρακλής).
Το Lilo & Stitch κατά πάσα πιθανότητα δε θα παίξει στους κινηματογράφους και θα πάει απευθείας στο Disney+ όπως είχε γίνει γνωστό παλιότερα.
Ακολουθήστε το Unboxholics.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για τεχνολογία, videogames, ταινίες και σειρές. Ακολουθήστε το Unboxholics.com σε Facebook, Twitter, Instagram, Spotify και TikTok.
Ροη ειδησεων
Ένα πολύ ενδιαφέρον πείραμα
Έμειναν μερικές πινελιές πριν κυκλοφορήσει στις αίθουσες λέει ο σκηνοθέτης
Η Remedy Games αποκαλύπτει περισσότερα
Έρχεται μέσα στον Ιούνιο στην Ευρώπη
Σύντομα θα μπορείτε να το απολαύσετε και από το σπίτι σας
Όλα πάνε σύμφωνα με το πλάνο της λέει η εταιρία
Έρχεται και το sequel του 1-2-Switch
Αποκαλύφθηκαν για την αγορά της Αμερικής
Υψηλά τα ποσοστά διείσδυσης του νέου iOS