Το Netflix σάς προτείνει σειρές για να δείτε εάν σας άρεσε το Virgin River

Ορίστε τι θα παρακολουθήσετε το Σαββατοκύριακο
31 Μαρτίου 2023 18:12
Το Netflix σάς προτείνει σειρές για να δείτε εάν σας άρεσε το Virgin River

Το Virgin River είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές του Netflix τα τελευταία χρόνια και αν σας άρεσε, η streaming υπηρεσία θέλει να σας προτείνει και άλλα σόου για να παρακολουθήσετε.

Έτσι, παρακάτω θα βρείτε μία λίστα με 7 τηλεοπτικές σειρές, μαζί με την επίσημη σύνοψή τους, που υπάρχουν στο ελληνικό Netflix και είναι ό,τι πρέπει για το Σαββατοκύριακο.

Η λίστα που θα βρείτε παρακάτω είναι προτάσεις από το ίδιο το Netflix που δημοσιεύτηκαν μέσα από το επίσημη site του TUDUM.

Ginny & Georgia

Η επίσημη σύνοψη του Ginny & Georgia αναφέρει: Προσδοκώντας σε μια νέα αρχή, η έφηβη Ginny και η μητέρα της, Georgia, μετακομίζουν σε μια νέα πόλη. Όμως, το μυστικό παρελθόν θέτει σε κίνδυνο τις ζωές των δύο. Θα δούμε, λοιπόν, μια παράξενη σχέση μητέρας και κόρης που έχει περάσει από σαράντα κύματα στο παρελθόν και προσπαθούν να φτιάξουν για άλλη μια φορά τις ζωές τους.

Sweet Magnolias

Σύνοψη: Οι αχώριστες φίλες Μάντι, Χέλεν και Ντέινα Σου στηρίζουν η μία την άλλη, καθώς προσπαθούν να συνδυάσουν σχέσεις, οικογένεια και καριέρα στη μικρή πόλη του Νότου Σερένινι.

Firefly Lane

Σύνοψη: Οι κολλητές Τάλι και Κέιτ στηρίζουν η μία την άλλη σε όμορφες και άσχημες στιγμές, χάρη σε μια ακλόνητη σχέση που τις ενώνει από την εφηβεία έως τα σαράντα τους.

Gilmore Girls 

Σύνοψη: Η παθιασμένη ανεξάρτητη ανύπαντρη μητέρα Λόρελαϊ μεγαλώνει τη χαρισματική μελλοντική φοιτήτρια Ρόρι μέσα σε μια αδιάκοπη ροή γρήγορου και πνευματώδους διαλόγου.

Bridgerton

Σύνοψη: Η Δάφνη κάνει τα πρώτα της βήματα στο νυφοπάζαρο τη στιγμή που μια φυλλάδα δίνει τροφή για σχόλια στην υψηλή κοινωνία και ο δούκας του Χέιστινγκς επιστρέφει στην πόλη.

Emily in Paris

Σύνοψη: Στην υπόθεση θα δείτε τη ζωή της νεαρής, Emily, η οποία ταξιδεύει μέχρι το μακρινό Παρίσι για να δουλέψει σε μια marketing εταιρία, ώστε να κάνει το επόμενο μεγάλο της βήμα και να προχωρήσει επαγγελματικά.

Outlander

Σύνοψη: Αυτή η επική ιστορία προσαρμοσμένη από τη δημοφιλή σειρά μυθιστορημάτων της Νταϊάνα Γκάμπαλντον επικεντρώνεται στο δράμα δύο εραστών διαφορετικής εποχής.

Εσείς έχετε παρακολουθήσει όλες τις παραπάνω σειρές; Ποια σας "έψησε"; Πείτε μας στα σχόλια!