Maestro 2η Σεζόν: Σύσσωμο το cast διάβασε το σενάριο και φωτογραφήθηκε

Παπακαλιάτης, Καβογιάννη, Αλεξίου και Ανδριολάτου έτοιμοι για τους Παξούς
31 Μαρτίου 2023 17:12
Maestro 2η Σεζόν: Σύσσωμο το cast διάβασε το σενάριο και φωτογραφήθηκε

Το cast του Maestro είναι πανέτοιμο να επιστρέψει στο νησί των Παξών για τα γυρίσματα της 2ης σεζόν του, έχοντας γράψει ιστορία όντας η πρώτη ελληνική σειρά που φιλοξένησε το Netflix. Και αυτό φάνηκε από τη νέα ανάρτηση του επίσημου λογαριασμού της σειράς "Maestro in Blue" (όπως είναι ο διεθνής τίτλος του), καθώς έγινε το πρώτο "table read" της 2ης σεζόν, όπου πρακτικά οι ηθοποιοί κάθονται γύρω-γύρω από ένα τραπέζι και πραγματοποιούν την πρώτη ανάγνωση του σεναρίου. 

Κια αυτό διότι σε μερικές ημέρες θα βρίσκονται στους Παξούς καθώς ξεκινάνε να γράφουν οι κάμερες. Ήδη γνωρίζουμε ότι το πρώτο επεισόδιο τους 2ου κύκλου θα φέρει τον τίτλο "Mother" (Μητέρα) και εκτός απροόπτου θα αναφέρεται στον χαρακτήρα της Στεφανίας Γουλιώτη.

Τόσο η Γουλιώτη, όσο φυσικά και ο δημιουργός και σεναριογράφος Χριστόφορος Παπακαλιάτης, μαζί με την Κλέλια Ανδριολάτου, την Χάρις Αλεξίου, την Μαρία Καβογιάννη, τον Φάνη Μουρατίδη και τον Ορέστη Χαλκιά είναι τα πρόσωπα του cast που διακρίνονται στο υλικό που δόθηκε στη δημοσιότητα. 

Δείτε το φωτογραφικό υλικό από το Table Read της 2ης σεζόν του Maestro: 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maestro In Blue (@maestroinblue.tvseries)

 

Αρκετά επιτυχημένη αναδείχθηκε και η παγκόσμια πρεμιέρα του Maestro in Blue στο Netflix, εκεί όπου κατάφερε να μπει στο Top 10 στις μη αγγλόφωνες σειρές και να γίνει trending σε πάνω από 30 χώρες. 

Όσο για το πότε αναμένεται η 2η σεζόν του Maestro αυτό θα γίνει προς τα τέλη του 2023 ή εντός του 2024, καθώς όπως λέει "Ο δεύτερος κύκλος έχει Αθήνα και μετά από Σεπτέμβρη – Οκτώβρη να πάμε πάλι Παξούς. Θα το δούμε σε ένα χρόνο από τώρα. Είναι όπως στο εξωτερικό, που ένα χρόνο αφού τελειώνει η σεζόν, τον επόμενο έρχεται η επόμενη σεζόν.

Ο ιθύνων νους πίσω από την πρώτη ελληνική επιτυχία του Netflix έχει σκεφτεί ήδη πως θα κλείσει η 2η σεζόν"Το τέλος του δεύτερου κύκλου για το Maestro, το έχω στο μυαλό μου. Δεν το έχω γράψει. Προς το παρόν γράφω την πρώτη τετράδα επεισοδίων, όπου σε δύο μήνες θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα για τα πρώτα τέσσερα επεισόδια του δεύτερου κύκλου.

 

Επίσης, θα υπάρξουν μερικά νέα πρόσωπα και δήλωσε στην κάμερα του Star ότι η ιστορία του Maestro θα τελειώσει με τη 2η σεζόν. Διαβεβαίωσε ότι η προβολή της 2ης σεζόν δε θα γίνει πρώτα στο Netflix και μετά στο Mega, επομένως ο τρόπος που θα προβληθεί θα είναι παρόμοιος με αυτόν της 1ης σεζόν -πρώτα στην ελληνική τηλεόραση και λίγο καιρό μετά στο Netflix. 

Όσον αφορά το φινάλε της σειράς, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δήλωσε: "Σε όλες μου τις δουλειές ο χαρακτήρας μου υπάρχει και πάντα τείνω προς την ισορροπία σαν άνθρωπος. Θέλω να πιστεύω ότι όσο ρομαντικό και αν ακούγεται, με έναν τρόπο ότι νομοτελειακά το καλό κερδίζει, μπορεί να αργεί αλλά κερδίζει."

Πρωταγωνιστούν οι: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης.