Obsession: Η νέα σειρά του Netflix θέλει να γίνει το επόμενο “κόλλημά” σας (ΒΙΝΤΕΟ)

Έρχεται σύντομα στην υπηρεσία
29 Μαρτίου 2023 23:10
Obsession: Η νέα σειρά του Netflix θέλει να γίνει το επόμενο “κόλλημά” σας (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix αποκάλυψε με ένα ιδιαίτερο και ατμοσφαιρικό trailer την ολοκαίνουργια μίνι σειρά του, η οποία θέλει να γίνει το επόμενο κόλλημά σας. Ο λόγος γίνεται για το Obsession (Εμμονή) που θα παίξει στην υπηρεσία από τον Απρίλιο σε σκηνοθεσία των Lisa Barros D'Sa και Glenn Leyburn και σε σενάριο των Morgan Lloyd Malcolm, Benji Walters και Josephine Hart.

Οι πρώτες πληροφορίες για τη σειράς μιας σεζόν λένε τα εξής: Ένας έντονος δεσμός μεταξύ ενός ταλαντούχου χειρούργου και της αρραβωνιαστικιάς του γιου του εξελίσσεται σε μια επικίνδυνη, ακατανίκητη εμμονή με καταστροφικές συνέπειες για όλη την οικογένεια.

Η επίσημη σύνοψη:

Η σχέση ενός αξιοσέβαστου χειρουργού από το Λονδίνο με την αρραβωνιαστικιά του γιου του μετατρέπεται σε ερωτικό πάθος που απειλεί να αλλάξει τη ζωή τους για πάντα.

Πρωταγωνιστούν οι Marion Bailey ως Elizabeth, Sonera Angel ως Sally Farrow, Anil Goutam ως Edward, Rish Shah ως Jay Farrow, Kerim Hassan ως Johnno, Victor Pontecorvo ως Olivier, Greg Barnett ως Patrick Clacy, Celine Arden ως Mimi, Francesca Knight ως Nadia, Isla Jackson-Ritchie ως Receptionist, Letty Thomas ως Lynnette και άλλοι.

Το Obsession θα γίνει διαθέσιμο στο Netflix από τις 13 Απρίλιου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολοθεί.