Οι Kardashians επιστρέφουν στο Disney+ με την 3η σεζόν τους (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέσα στον Μάιο
29 Μαρτίου 2023 18:58
Οι Kardashians επιστρέφουν στο Disney+ με την 3η σεζόν τους (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Disney+ έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το teaser από τον 3ο κύκλο του The Kardashians, ο οποίος θα φτάσει στην υπηρεσία στις 25 Μαΐου με νέα επεισόδια. Ωστόσο, δε θα φτάσουν όλα τα επεισόδια απευθείας, αλλά θα προβάλλονται κάθε Πέμπτη.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν τα εξής: Οι κάμερες ανοίγουν, καθώς η Kris, η Kourtney, η Kim, η Khloé, η Kendall και η Kylie προσκαλούν τους θεατές να μπουν ξανά στις ζωές τους, καθώς αντιμετωπίζουν νέες προκλήσεις, όπως η μητρότητα και η συνεπιμέλεια αλλά και η δημιουργία των δικών τους, προσωπικών, αυτοκρατοριών. Οι σχέσεις τους θα δοκιμαστούν και θα δημιουργηθούν εντάσεις, αλλά ως οικογένεια θα σταθούν ενωμένες μέσα στην καταιγίδα.

Ο συνεργάτης της Fulwell 73, Ben Winston, είναι ο εκτελεστικός παραγωγός, μαζί με τις Emma Conway και Elizabeth Jones, ενώ η Danielle King εκτελεί χρέη showrunner και εκτελεστικής παραγωγού.

Η σειρά ξεκίνησε πριν από περίπου έναν χρόνο στο Hulu και είναι το νέο ριάλιτι της διάσημης οικογένειας με κεντρικά πρόσωπα τις Kim Kardashian, Kylie Jenner, Kendall Jenner, Khloé Kardashian, Kourtney Kardashian και Kris Jenner. Μέχρι στιγμής δε γνωρίζουμε από πόσα επεισόδια θα αποτελείται η νέα σεζόν, αλλά οι προηγούμενες δύο είχαν από 10 επεισόδια αντίστοιχα. 

Το The Kardashians 3 θα παίξει στο ελληνικό Disney+ στις 25 Μαΐου. Παρακολουθήστε το teaser trailer παρακάτω.