Marvel's Secret Invasion: Μάθαμε τελικά πότε έρχεται η επόμενη σειρά του MCU στο Disney+

Θα είναι μια από τις σειρές της Marvel που θα έρθουν εντός του 2023
28 Μαρτίου 2023 13:49
Marvel's Secret Invasion: Μάθαμε τελικά πότε έρχεται η επόμενη σειρά του MCU στο Disney+

Τα πρόσφατα ρεπορτάζ για το καλεντάρι των σειρών της Marvel Studios δεν ήταν τα πιο ευχάριστα για τους fans αφού από πέντε σειρές που αρχικά θα κυκλοφορούσαν εντός του 2023, τελικά μάθαμε ότι ο αριθμός τους μειώθηκε σε τρεις. 

Μια από τις σειρές που θα δούμε φέτος στο Disney Plus είναι το Secret Invasion με πρωταγωνιστή τον Samuel Jackson για το οποίο μάθαμε τελικά την επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας του κάπως αθόρυβα αλλά και από την πιο επίσημη πηγή. Συγκεκριμένα, μέσα από τη σελίδα της σειράς στον κατάλογο του Disney+ έγινε γνωστό ότι το Secret Invasion θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Ιουνίου 2023.

Η ημερομηνία αυτή δεν σημαίνει ότι καθυστερεί από το αρχικό παράθυρο κυκλοφορίας που μιλούσε για την "άνοιξη του 2023", διότι η περίοδος της άνοιξης είναι κυριολεκτικά μέχρι εκείνη την ημέρα (21η Ιουνίου κάθε χρόνο) καθώς τότε ολοκληρώνεται το θερινό ηλιοστάσιο.

Από την άλλη, η δεύτερη σειρά του MCU που σίγουρα θα δούμε φέτος στο Disney Plus θα είναι η 2η σεζόν του Loki, η οποία φημολογείται ότι θα κάνει πρεμιέρα πλέον τον Σεπτέμβριο. 

 

Λίγα λόγια για το Secret Invasion: 

Ο Nick Fury ήταν άφαντος για τρία χρόνια μετά τα γεγονότα του "Avengers: Endgame" και η Maria Hill ζητούσε τη βοήθειά του αλλά ήταν άφαντος. Τώρα επιστρέφει βγαίνοντας από τις σκιές και πάλι με έναν και μοναδικό σκοπό: να αποτρέψει μια εισβολή των Skrulls στη Γη. Θα τα καταφέρει ή είναι ήδη πολύ αργά για τον πρώην επικεφαλής της SHIELD; 

Η σειρά που είναι μέρος του Phase 5 του MCU θα αποτελείται από 6 επεισόδια, με showrunner τον Kyle Bradstreet και σκηνοθέτες επεισοδίων τους Thomas Bezucha και Ali Selim.

Ανάμεσα στο cast του Secret Invasion συναντάμε τους Samuel L. JacksonOlivia Colman (The Favourite), Emilia Clarke (Game of Thrones), Cobie Smulders ως Maria Hill, Kingsley Ben-Adir, Ben Mendelsohn, που θα υποδυθεί ξανά τον Talos, Christopher McDonald, ενώ επανεμφανίζονται οι Don Cheadle ως War Machine και Agent Everett Ross του Martin Freeman.

Το Secret Invasion αναμένεται στις 21 Ιουνίου του 2023 μόνο στο Disney Plus.